Jobba hos Moberg Bil

Moberg Bil söker ständigt efter nya stjärnor som vill vara en del av vårt team och följa med på vår fantastiska resa, nedan ser du tillgängliga tjänster.

Lediga tjänster

Moberg Bil fortsätter sin expansiva resa och som en del av vårt team arbetar du med engagerade och duktiga kollegor som tillsammans skapar en god och familjär gemenskap som återspeglar sig i allt vi gör. Våra ledord trygghet, kvalitét och glädje genomsyrar hela verksamheten där vår gemensamma vision är att ge våra kunder bästa möjliga service.

Hos Moberg Bil jobbar du med marknadens ledande bilmärken och i ett företag som främjar nya idéer och initiativ är du som anställd vår viktigaste resurs för att få verksamheten att utvecklas. Vi värdesätter högt engagemang och driv hos dig som vill vara en del av en av Göteborgs största handlare av begagnade fordon, och som vill vara med att leda utvecklingen på marknaden i ett starkt växande varumärke.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.