Fordonstestare

Som fordonstestare hos Moberg Bil är du länken mellan säljare, inköpare och verkstads planerare för de interna fordonen. Du har det yttersta ansvaret för att självständigt leverera högkvalitativa tekniska test av fordon. På samtliga fordon genomförs ett noggrant inbytestest innan inköp slutförs. Du kommer att genom en besiktning i flera steg, kontrollera fordonets aktuella skick genom provkörning, okulär besiktning, fotografering och diagnosavläsning.

Du är en del av ansiktet utåt hos oss och därför är ditt bemötande och servicekänsla mycket viktigt, alla hos Moberg Bil är i grund och botten säljare.

Du kommer ha en viktig roll i ledet av att säkerställa fordonens skick och hitta eventuella fel & brister. Du kommer ta fram priser och göra beräkningar för reparations tider som sedan åtgärdas av Moberg Bils mekaniker för att fordonet ska uppnå företagets högt ställda krav på skick inför en kommande försäljning. Testerna dokumenteras och redovisas digitalt genom tillstånds rapport och bilder innan nästa steg i förädlingsprocessen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.

Personliga egenskaper:
Strukturerad, noggrann och ansvarstagande med god förmåga att ha många bollar i luften. Som person drivs du av att hitta lösningar, är flexibel och trivs att jobba i grupp såväl som självständigt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare arbetat inom fordonsbranschen och erfarenhet som mekaniker eller fordonstestare. Du ska ha god fordonsteknisk kunskap, fordonsteknisk utbildning eller ett gediget intresse för fordon. Du ska ha förmåga att ta fram kostnadsförslag för åtgärder. Vidare vill vi att du ska ha god vana att genomföra diagnostik avläsning, samt ha en god datorvana för att kunna arbeta självständigt med verkstadsutrustningen och upprätta fordonstesterna digitalt. B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.

Arbetstider
Förlagd till dagtid, 7-16 alternativt 8-17.

Förmåner
Tjänstepension samt tillhörande försäkrings paket, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och personalrabatter på verkstadsarbeten och interna fordon.

Om Moberg Bil
Moberg Bil är ansluten och ingår i verkstadskonceptet inom Autoexperten.

Moberg Bil bedriver idag handel av person­bilar och transport­bilar men också av andra typer av fordon. Genom ett brett utbud av varu­märken och modeller kan vi erbjuda något för alla både vad gäller funktion­alitet och pris­klass. Hos oss kan du köpa din bil online oavsett var i landet du befinner dig där vi själv­klart också er­bjuder hem­leverans. Moberg Bil startades 2016 av företagets grundare och nuvarande VD Tobias Moberg, några år senare har företaget nu över 30 anställda och säljer närmare 2000 bilar per år. År 2021 omsatte Moberg Bil ca 400 miljoner kronor och fort­sätter nu sin expansiva resa.

Moberg Bils fram­gångar består till stor del av vårt fokus på digitali­sering, korta ledtider, bra priser, kvalitet och trygghet. Det finns en stor efter­frågan från bil­marknaden idag om att man som kund vill känna sig trygg vid sitt bilköp. Det har varit ett av Moberg Bils primära mål att jobba för att kunder ska känna sig trygga både under och efter köpet av bil hos oss. Vi innehar högsta kredit­värdighet hos Bisnode och vår storlek borgar för din trygghet.

Företagets vision är att alltid utgå från kundens behov och genom en rak och ärlig kom­munikation vara den ledande aktören vid köp av en begagnad person, transportbil eller verkstadstjänst. Vi vet att en ärlig kom­munikation mellan säljare och kund resulterar i ett bra bilköp, kund­nöjdhet och trygg­het, precis som ett bilköp ska göra.

Moberg Bil – Trygghet, kvalitet och glädje till rätt pris!

Vill du ha jobbet?
I tillsättning av denna tjänst samarbetar Moberg Bil med TakeReference. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Daza på TakeReference, tel 073-913 09 86 eller jenny@takereference.com.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer görs löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök om jobbet

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.