Värdera din bil online

Värdera kostnadsfritt via formuläret nedan eller ring 031-788 91 86

Vi köper i första hand svensksålda bilar, max 10 år gamla och som inte har överskridit 20 000 mil. Vi köper och hämtar bilar inom hela Sverige.


Ska du sälja bilen?

Sälj din bil snabbt och enkelt online hos oss. Vi hjälper dig hela vägen med allt som rör affären.

 • Snabb värdering via vår hemsida.
 • Direktutbetalning via vår betaltjänst.
 • Vi hämtar bilen hemma hos dig.
 • Snabbt, enkelt och tryggt, precis som det ska vara att sälja bil.

Vi på Moberg Bil i Göteborg har utformat en bil­värdering online som inte ger allmän­giltiga, automatiska svar. I stället får du en så rätt­visande pris­uppgift som möjligt, som tas fram av en erfaren person.

Fyll bara i information om bilen och dess tillbehör så kollar vi värdet på din bil och åter­kommer inom kort med svar. Bil­värderingen utförs av en riktig människa, som är van att estimera hur mycket en bil är värd.

Vi vill göra försäljning och bilköp till en trygg och glädje­fylld upp­levelse. En god bil­värdering blir en stor trygghet i början av en affär. Så gör slag i saken och värdera din begagnade bil online, gratis på vår webbplats.

Godkänner du värderingen så är det enkelt att lämna in bilen till en av alla inlämnings­stationer som finns placerade runt om i landet, så slipper du åka med bilen till oss om du befinner dig på annan ort.

Värdera din bil gratis – bilvärdering med rättvisande uppgifter om vad din bil är värd

Bilvärderingen hos Moberg Bil är utformad för dig som är intresserad av att sälja din bil till oss. Allt för att du ska kunna kolla värdet på din begagnade bil innan du lämnar över den.

Med oss fyller du i information om bilen, dess tillbehör och vilket skick den är i – för att vi ska få en så tydlig bild som möjligt av hur mycket den är värd. Ju mer detaljerad information du fyller i på nätet, desto mer träffsäkert kan vi värdera din bil.

Vissa webbplatser ber bara om ditt registrerings­nummer för att värdera din begagnade bil. Nackdelen med det är att pris­uppgiften inte blir lika rättvisande som med oss.

När du vet vad din bil är värd – byt in eller sälj bilen till oss

Att värdera din bil på nätet hos oss är inte bindande – men vi köper in begagnade bilar löpande och gör gärna ett bilbyte.

Vi ser bilvärderingen som ett sätt för oss att förstå din bil och för dig att lära känna oss som företag. Ett steg på vägen i en långsiktig relation med rak kommunikation helt enkelt. Det vinner vi båda på.

Vid ett bilbyte byter du in din gamla bil mot en från vårt sortiment. Priset för din nuvarande bil dras av från priset på den ”nya” begagnade bilen.

Om du inte är ute efter att byta bil kan du helt enkelt sälja din gamla till oss. Det är en enkel affär där du får ett skäligt pris för din bil i nuvarande skick.

Du kan även sälja den genom försäljnings­uppdrag via oss. Då låter vi vår verkstad ge din bil rätt förut­sättningar för att säljas i ett så bra skick som möjligt, vilket kan ge ett högre försäljnings­pris. Vi kan till exempel göra service, rekond och reparationer. Vi sköter även sälj­processen som om det vore en av våra egna bilar – allt vad gäller visning, prov­körning, annonsering och pappers­arbete.

Så går en bilvärdering till hos Moberg Bil

Så här går det till när du gör en bilvärdering med Moberg Bil:

 • Du fyller i uppgifter för att värdera bilen gratis online.
 • Vi kontaktar dig inom kort med ett så rätt­visande pris som möjligt.
 • Om du väljer att gå vidare stämmer vi av kring hur bilen ska komma till oss. Vi gör till exempel upp­hämtning i hela Sverige men samarbetar även med inlämnings­stationer som finns i stora delar av landet.
 • Pengarna går till ditt konto direkt vid försäljning.

Värdera din begagnade bil - och gör en trygg affär

Som vi nämnde tidigare är trygghet och glädje i fokus för oss på Moberg Bil. En affär med oss ska resultera i en bra upp­levelse både innan, under och efter köpet. Därför är det viktigt att våra bilar håller en hög standard.

Vår certifierade fordons­verkstad kan åtgärda många fel och skavanker på begagnade bilar. Men vi är framför allt intresserade av att köpa in fordon som är svensk­sålda, har gått mindre än 20 000 mil och som mest är 10 år gamla.

Om det stämmer in på ditt fordon och du är intresserad av att göra en affär med oss på Moberg Bil – passa på att göra en kostnads­fri bil­värdering online! Hoppas att vi hörs.

FAQ

Varför behövs mer än registrerings­nummer för att värdera min begagnade bil på nätet?

Vi vill ta hänsyn till mer än reg­nummer när vi värderar din bil, eftersom vi inte vill ge en god­tycklig bil­värdering med standard­iserade svar direkt på sekunden. Bil­värderingen riktar sig till dig som är intresserad av att sälja bilen till oss. Tanken är att kunna ge dig en så bra bild som möjligt av vilket pris du kan få i den affären. Därför behöver vi mer än ett registrerings­nummer för att värdera bilen.

Vad påverkar vad min bil är värd?

Många saker kan påverka vår bil­värdering online. Bland annat kan vi beräkna värdet på din bil efter:

 • Biltillverkare och modell.
 • Hur gammal bilen är och hur många mil den har gått.
 • Skicket på bilen, antal service­tillfällen, reparationer och skador.
 • Skick på däck och antalet nycklar.
 • Utrustning på bilen som är extra­tillval utöver standard. Exempel­vis Navigation, Panorama­tak och läder­klädsel.
 • Bränsle.
Visar en bilhandlares bilvärdering ett lägre pris än vad jag kan få vid privat försäljning?

I vissa fall kan du få ett bättre pris för bilen om du säljer den privat än om du säljer den till en bil­handlare. Men med en bil­handlare blir affären snabb, smidig och enkel för dig.

Vid ett försäljnings­uppdrag går vår verkstad nog­grant igenom bilen. Sedan säljer vi den som om den vore vår egen. I och med att vi ger dig förut­sättningarna att sälja bilen i bästa möjliga skick ökar chanserna att få bättre betalt för den. Innan vi gör exempel­vis service och reparation av skador har vi en löpande dialog med dig om vad som behöver göras för att bilen ska uppnå våra för­säljnings­krav. Hör av dig till oss för pris­information.

Om du säljer privat kan det sluta med att du inte hittar rätt köpare och får svårt att ”bli av” med bilen. Det är mycket mer jobb med att sälja en bil än vad man kan tro, något du slipper lägga tid och energi på om du vänder dig till oss på Moberg Bil.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.