Däckverkstad i Göteborg

Däckverkstad och Däckhotell

Moberg Bil på Hisingen i Göteborg är ett familje­företag som vill göra det tryggt och roligt att äga bil – inte minst genom kunnig personal i däck­verkstaden, smidig däck­förvaring och ett familjärt be­mötande.

Allt kring däck som är krångligt gör vi lätt. Oavsett om du bara vill byta mellan sommar- och vinter­däck, är ute efter ett däck­hotell eller har nya däck du behöver hjälp med. Är du osäker på något är det bara att höra av dig, så hjälper vi dig med svar.

Alla bil­märken är väl­komna, boka en tid hos vår däck­verkstad och däck­hotell på Hisingen!

Välkommen till ett pris­värt däck­hotell på Hisingen i Göteborg

Med oss är det enkelt att boka tid i däck­verkstaden för olika tjänster. Genom vår online­bokning kan du se vilka lediga tider som finns och välja den som passar dig bäst. Om du är osäker på vad som passar dig är det bara att plocka upp telefonen så hjälper vi dig med bokning och frågor.

Vi har rätt ut­rustning och kunskap för att hantera nya och äldre bilar och deras hjul. Allt för att du ska kunna köra vidare på ett tryggt och säkert sätt.

Vad kostar däck­hotell, hjul­skifte och de andra tjänsterna då? Se pris för däck­hotell och annat hos vår däck­verkstad i Göteborg. Vår mål­sättning är att du alltid ska få bästa kvalitet oavsett vilket pris du betalar.

Öppettiderna är:
Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

E-post: dackverkstad@mobergbil.se
Tel dir: 031-55 05 50

Tjänster på vår däck­verkstad

Byt mellan sommar- och vinter­däck: Hjul­skifte

Du är varmt väl­kommen att boka in din bil för hjul­skifte vare sig det är sommar­däck eller vinter­däck som ska skiftas. Till dig som har däck­förvaring på vårt däck­hotell i Göteborg er­bjuder vi dessutom rabatt.

På däckverkstads språk kallas det hjul­skifte när vi byter mellan sommar- och vinterdäck på bilen. Dina sommar- och vinterdäck sitter redan på fälgar. När vi pratar om däck­montering handlar det om att byta däck på fälgarna. Det gör man till exempel när du köper nya däck.

När du skaffar nya däck: Däck­montering och däck­balansering

Den här tjänsten passar dig som har köpt nya däck. Du kan beställa dem av oss. Då kommer däcken finnas redo hos oss när du kommer hit för att få dem monterade.

Köper du nya däck är det viktigt att de balanseras när de monteras på fälgen. På så sätt kan de uppnå bästa möjliga egen­skaper. Lägger du till hjul­skifte så får du även hjulen monterade på din bil. Vi tar ansvar och åter­vinner dina gamla däck om däcken är slut eller inte ska användas mer.

Däck­hotell: Däck­förvaring på Hisingen i Göteborg

Vi tar hand om dina vinter- och sommar­däck när du an­vänder den andra upp­sättningen. När du hyr en plats på vårt däck­hotell i Göteborg blir däcken tvättade och besiktade. Själv­klart förvaras de i rätt för­hållanden för lång håll­barhet. Dessutom får du rabatt på skiftet mellan sommar- och vinter­däck hos oss.

Vår däck­verkstad & däck­förvaring på Hisingen hanterar alla bil­märken

Oavsett vilken till­verkare din bil kommer från är du väl­kommen hos vår däck­verkstad och däck­hotell på Hisingen i Göteborg. Till Moberg Bil kan du känna dig trygg att lämna in din bil. Vi har god erfaren­het av hantering av mark­nadens olika bil­märken, fordons­typer och alla delar som rör dessa.

Varmt väl­kommen att boka en tid hos vår däck­verkstad online eller på telefon. Har du några frågor kring våra tjänster och vad du ska tänka på inför ett besök är du väl­kommen att höra av dig.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.