Trygga garantier

Moberg Bil i samarbete med Fragus Group

Moberg Bil samarbetar med Fragus Group som är marknads­ledande inom garantier för begagnade fordon. För att garantera dig som kund maximal trygghet vid köp från oss, har vi tillsammans med Fragus tagit fram trygghets­garantier som är skräddar­sydda för att passa just det fordonet du köper. Dessa garantier är exklusiva för Moberg Bil och marknads­ledande vilket resulterar i ett tryggt bilköp hos oss.

Garantierna täcker de flesta riktigt kost­samma reparationerna och omfattar exempelvis fel på motor och växellåda. Skulle fordonet bli stilla­stående och behöva bärgning, omfattas även detta av trygghets­garantin.

Med Fragus garantier får kunden ett om­fattande skydd mot plötsliga fel på fordonet, och slipper höga själv­risker och andra dolda avgifter. Vid fel på fordonet kopplas du direkt till en fordons­specialist, och får svar på ditt garanti­ärende inom en timme. För god­kända skade­ärenden, utförs reparation så nära kunden som möjligt. Alla Fragus garantier är giltiga inom EU, Norge Schweiz och Stor­britannien. Enkelt och tryggt.

6 månaders garanti ingår alltid kostnads­fritt vid köp av fordon från Moberg Bil.

Här kan du läsa fullständig information om garantierna. Samtliga garantier kan tecknas 12, 24 eller 36 månader enligt nedan.

Våra garantier

Personbilar och transportbilar

GOSafe Premium

Kan tecknas på bensin, diesel och hybrid­bilar. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 12 år eller 20 000 mil.

Villkor

GOSafe Basic

Kan tecknas på bensin, diesel och hybrid­bilar. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 20 år eller 25 000 mil.

Villkor

Husvagnar & husbilar

GOSafe Motorhome

Kan tecknas på fordon som är original­monterade av hus­bils­producent. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 12 år eller 15 000 mil.

Villkor

GOSafe Caravan

Kan tecknas på fordon som är original­monterade av hus­vagns­producent. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 15 år.

Villkor

Sportbilar

GOSafe Sport Premium

Kan tecknas på bensin, diesel och hybrid­bilar. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 10 år eller 15 000 mil.

Villkor

Elbilar

GOSafe Electric

Kan tecknas på elbilar. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 10 år eller 20 000 mil. Fordonet måste vara ur­sprungligen tillverkat för eldrift av respektive fordons­tillverkare.

Villkor

Motorcyklar

GOSafe Motorcycle

Kan tecknas på fordon som är tillverkade och registrerade för MC-drift, alltså inte terräng­fordon som ATV, cross, enduro eller liknande. Garantin upphör när fordonet når en ålder av 10 år.

Villkor

Prata med våra säljare så berättar dem vilken garanti som gäller för den bilen du är intresserad utav.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.