Vi värderar och köper eller byter gärna in din bil

Tack för förtroendet att värdera din bil

Hämta mina uppgifter

Du bekräftar uppgifterna i nästa steg innan du skickar någon information till oss.

1Snabb värdering Online gratis via vår hemsida 2Pengarna på kontot direkt via vår betaltjänst 3Vi hämtar bilen hos dig när det passar dig

Värdera din bil snabbt och enkelt online hos oss. Vi hjälper dig hela vägen med allt som rör affären. Snabbt, enkelt och tryggt, precis som det ska vara. Kan du inte vänta? Ring oss direkt på 031-788 91 86.

Senast kända mätarställning är - mil datum -

För få bästa möjliga service får du gärna välja något av följande

 
Skicka in uppgifterna

När du skickar in uppgifterna bekräftar du också att du har läst och accepterat vår Personuppgiftspolicy.

När du fyllt i informationen och skickat in uppgifterna så kommer våra inköpare inom kort att se över en värdering av din bil och därefter återkoppla till dig, först då tar du ställning till om du vill sälja din bil eller inte.
Vi tackar för ditt förtroende!

Tack för informationen, vi har skickat ett SMS till dig som bekräftelse på att vi mottagit dina uppgifter.

Med vänliga hälsningar teamet på Moberg Bil

Sälj din bil till oss på Moberg Bil i Göteborg

När du säljer din bil till oss på Moberg Bil i Göteborg garanterar vi en trygg och glädje­fylld upp­levelse där du får rätt pris för din bil.

Smidiga online­tjänster gör processen så enkel som möjligt för dig. Vi er­bjuder även upp­hämtning av din bil i hela Sverige. Moberg Bil är det personliga familje­företaget som gör det lätt för dig att sälja bil.

Vi tar emot allt från familjebilar till premium­bilar och transport­bilar. Vi köper även andra fordon som MC och båtar.

När du säljer bilen till en bil­handlare som oss i Göteborg så slipper du hantera samtal från potentiella köpare, arrangera visning och prov­körning – och framför­allt allt prutande och pappers­arbete.

Du kan antingen sälja din begagnade bil direkt till oss eller anlita oss för försäljnings­uppdrag. Du kan själv­klart även byta in din nu­varande bil i sam­band med att du köper en ny från oss.

Vi har god erfarenhet av att arbeta med både privat­personer och företag. Välkommen att kontakta oss!

Sälj din bil till oss – låt oss ta hand om allt

Du kan antingen sälja direkt till oss – eller anlita oss för ett försäljnings­uppdrag.

Att sälja din bil till oss innebär en snabb affär där vi står som köpare. Du får ett skäligt pris för din bil i befintligt skick. Dessutom behöver du inte vänta på att vi hittar en köpare innan du får pengarna. Om du har lån på din bil så hjälper vi själv­klart till med att lösa detta i samband med in­köpet. Du kan även byta in bilen mot en av de begagnade bilarna vi har på lager.

Vill du istället anlita oss för försäljnings­uppdrag så går det lika bra. När du lämnar in din bil på försäljnings­uppdrag gör vi i ordning bilen, testar, rekondar, fotograferar och annonserar den åt dig mot en avgift. Vi pratar ju mycket om rätt bil till rätt pris. I och med upp­fräschningen blir det rimligt att ta ett högre pris för bilen – vilket kan ge dig mer pengar. Du äger bilen fram tills att vi har hittat en köpare.

Du kan ofta få mer vinst på försäljnings­uppdrag via oss än om du använder de stora auktions­sajterna.

Du kan sälja bil online till vår bilfirma – oavsett var du bor i Sverige

Undrar du hur bilen som du säljer på nätet ska komma från dig till oss i Göteborg? Det är inga problem, vi kan nämligen hämta bilar eller ordna in­lämning över hela landet. Vill du hellre lämna in den själv på plats hos oss på Hisingen är det naturligt­vis väl­kommet också.

Fördelar och nackdelar med att sälja din begagnade bil till bil­handlare

Den stora fördelen med att sälja en begagnad bil till en bil­handlare är att du slipper sköta allt det krångliga med för­säljningen. Till exempel:

  • Ta snygga bilder och sätta ihop annonser
  • Samtal från personer som har sett din annons
  • Frågor om bilen som du inte är van att svara på
  • Att ordna och finnas till­gänglig för visning och prov­körning av bilen
  • Förhandla om pris
  • Hantera pappers­arbetet

Vi på Moberg Bil köper dagligen in ett stort antal bilar. I och med det har vi en tydlig rutin som gör det så smidigt som möjligt för både oss och dig.

En nackdel som ofta lyfts med att sälja bil till bil­handlare är att du hade kunnat få ett bättre pris om du sålde privat. Nyckel­ordet här är dock hade kunnat. Det beror till exempel på om du hittar rätt köpare och ett visst mått av tur. Privat för­säljning kan dessutom ta en hel del tid som du kanske inte har plats för i kalendern.

När du säljer din begagnade bil till oss på Moberg Bil i Göteborg är dialogen rak, saklig och professionell. Du vet att vi är intresserade av att köpa bilar på allvar, även om vi inte köper alla vi erbjuds. Processen med oss är betydligt mer rätt­fram än när du säljer privat.

Så för att sammanfatta: om du värderar din egen tid och en krångel­fri upp­levelse så är Moberg Bil rätt för dig.

Ska du sälja bilen?

Sälj din bil snabbt och enkelt online hos oss. Vi hjälper dig hela vägen med allt som rör affären.

  • Snabb värdering via vår hemsida.
  • Direktutbetalning via vår betaltjänst.
  • Vi hämtar bilen hemma hos dig.
  • Snabbt, enkelt och tryggt, precis som det ska vara att sälja bil.

Vanliga frågor om att sälja bil till vår bil­firma i Göteborg

Hur vet ni vad min gamla bil är värd?

Vi köper och säljer begagnade bilar varje dag och är vana att hantera fordon från de flesta tillverkare. Utifrån vår kunskap om marknaden och informationen vi får från dig kan vi se till att du får rätt pris för din bil.

Kan jag sälja min bil med lån kvar till er bilfirma?

Ja, du kan sälja din bil med lån (restskuld) kvar till oss. Vi har sam­arbeten med de flesta banker och löser en eventuell skuld på bilen i sam­band med affär.

Min bil har leasingavtal – är det OK?

Självklart är det okej. Vi jobbar med flera stora leasingföretag och är vana att byta in tjänste­bilar och pool­bilar från dem.

Min bil är obesiktad – är det ett problem?

Det är inget problem, vi gör vår egen kontroll av bilen innan vi köper den.

Min bil har inte registrerings­bevis – är det OK?

Det finns två delar i ett registrerings­bevis. Helst vill vi ha med båda delarna, men bara ett av dem är obligatoriskt.

Den första delen, som inte är obligatorisk, innehåller information om ägare, bilen och av- och påställning. Den är blå.

Den andra delen, som är obligatorisk, är en värde­handling som visar vem den nu­varande ägaren av bilen är och vem som har ägt den tidigare. Den är gul. Om du har tappat bort den andra delen kan du beställa en ny från Transport­styrelsen.

Varför ska jag välja Moberg Bil?

När du säljer en begagnad bil till oss är det vi på Moberg Bil som köper den. Det innebär generellt en snabbare affär och vi ger dig ett skäligt pris utifrån bilens skick och marknadens pris­sättning.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.