FAQ - Vanliga frågor

Att köpa bil

Oavsett om du som privat­person eller företags­kund ska köpa bil ser vi till att hitta en lösning som passar just dig och dina behov. När du hittat en bil som verkar intressant bokar vi in en visning samt prov­körning, för att reservera en bil erlägger du en hand­penning, och kommer till­sammans med din säljare över­ens om leverans­datum.

Om du som kund har lång resväg, gör vi det bästa vi kan, via telefon eller mejl för att svara på dina frågor angående bilen du är intresserad av. Har du ett inbyte, tar vi all info som behövs för att ge dig ett så korrekt inbytes­pris som möjligt. Använd gärna vårt formulär ”Sälj din bil”

Finansiering och leasing

Vi jobbar med marknadens ledande aktörer för fordons finansiering och leasing för att alltid kunna hitta en lösning för just dig.

Försäkring

När du köper din bil från Moberg Bil så bjuder vi på en månad gratis försäkring genom Länsförsäkringar så att du kan känna dig trygg när du kör i väg i din nya bil!

Att sälja bil

Kanske vill du bara bli av med din bil, eller så vill du lämna den som in­byte mot någon utav våra bilar i lager. Vi både köper din bil och utför även så kallade för­säljnings­uppdrag.

Har du en rest­skuld löser vi det i sam­band av affär, vi har sam­arbete med dem flesta banker. Använd vårt formulär på hem­sidan och lämna den info vi behöver för en kostnads­fri värdering. Redan idag jobbar vi med flera stora leasing­företag och byter regel­bundet in deras tjänste­bilar och pool­bilar.

Försäljningsuppdrag

Låt oss sälja din bil åt dig

Kanske har du inte varken tiden eller energin till allt som det innebär att sälja en bil på den privata marknaden idag?

Låt oss göra jobbet åt dig – vi säljer bilen åt dig som om det vore vår egen.

Du lämnar över bilen till oss, sedan testar och undersöker vi den som med alla våra inbytesbilar, samt utför en fullständig rekonditionering. Efter det fotograferas bilen proffsigt och marknads­förs i alla våra kanaler samt ställs ut i vår försäljnings­hall.

Under tiden kan du ställa av bilen, så du slipper betala försäkring, medans den står för försäljning, då den täcks in under våra försäkringar när den är i våra händer.

Vi enas om ett pris, som du är beredd att släppa bilen för, och efter slut­förd försäljning och leverans så betalas pengarna ut till ditt konto.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.