Försäljnings­uppdrag av bil

Ett försäljnings­uppdrag innebär att vi säljer din bil åt dig mot en fast avgift. Vi gör som vi brukar göra med våra egna bilar. Din bil lämnas in på vår verkstad för rekond, reparationer och liknande som lyfter skicket.

Vi är måna om att både säljare och köpare ska få rätt bil till rätt pris – och ett fordon i bättre skick kan det ofta vara rimligt att ta ett högre pris för.

I och med det, och vår professionella hantering av försäljningen av din bil, kan du få mer betalt genom försäljnings­uppdrag. Du slipper lyfta ett finger under processen.

Ansök om försäljningsuppdrag

Fördelar och nackdelar med försäljnings­uppdrag

Fördelarna med försäljnings­uppdrag hos oss är många:

  • Du kan sälja bilen för ett högre pris
  • Vi hanterar frågor, visning och provkörning
  • Vi sköter försäljningen professionellt
  • Vi säkrar att pappersarbetet går rätt till

Är du ute efter en snabbare försäljning kan du sälja bilen direkt till oss, istället för att anlita oss för försäljnings­uppdrag.

Om vi jämför med att sälja bilen privat är en nackdel att du får betala vår fasta avgift. Men det är det ofta värt.

Att slippa sköta kontakten med mer eller mindre seriösa spekulanter, ordna prov­körning själv, fixa allt pappers­arbete och pris­förhandling själv. Dessutom kan du potentiellt få ett lägre pris eftersom bilen inte har fått en upp­fräschning av vår verkstad.

Och vi nämnde väl att vi kan lösa upp­hämtning eller in­lämning av din bil i hela Sverige? Du är även väl­kommen att lämna in bilen direkt till oss i Göteborg.

FAQ om försäljning av bil via oss

Vad är ett försäljningsuppdrag när det gäller en bil?

Ett försäljnings­uppdrag innebär att du lämnar in fordonet och att vi sköter försäljningen åt dig mot en avgift. Först när vi har hittat en köpare köper vi in bilen och säljer den vidare. Vår verkstad genomför rekond, service och reparationer för att lyfta skicket på bilen, vilket gör det rimligt att ta ett högre pris för den.

Var annonseras bilen som jag säljer via er bilfirma?

Vi marknads­för bilen på vår webbplats, i vår försäljnings­hall och på alla Sveriges platt­formar där du kan tänka dig att hitta en bil.

Någon har köpt bilen – vad händer nu?

När någon köper bilen drar vi av kostnaden för verkstaden och avgiften för försäljningen, löser eventuella rest­skulder och betalar ut det åter­stående beloppet till ditt konto.

Vad kostar det att anlita er för försäljningsuppdrag?

Vi tar en fast avgift för att hantera försäljningen av bilen. Skicka en förfrågan så diskuterar vi det mer!

Hur lång tid tar en försäljning?

Det beror bland annat på vilken bil det gäller. Om det är en efter­traktad bilmodell i gott skick så går det generellt snabbare. Sett till hela vårt lager står bilar hos oss i genomsnitt i ungefär 45 dagar. Men många blir sålda redan inom 1–3 veckor.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.