Om oss

Moberg Bil AB bildades 2016 av företagets ägare och VD, Tobias Moberg. Moberg Bil AB har haft stora fram­gångar vilket beror på att vi sätter kvalitet och kund­nöjdhet högt. Vi bedriver i dag handel med person­bilar och transport­fordon. Med vår certifierade fordons­verkstad erbjuder vi service och verkstads­tjänster för dessa fordon. Under 2021 såldes ca. 1 600 fordon och många av dessa var åter­kommande nöjda kunder sedan tidigare.

Moberg Bil AB finns på Hildedalsgatan 1 i Göteborg. Vi köper, byter, säljer och förmedlar alla typer av fordon.

Att köpa bil hos oss är enkelt och många väljer oss idag p.g.a. våra förmånliga priser och vår kvalitet. Våra professionella säljare utgår alltid från dig som kund och vårt mål är att lyckas leverera ett fordon efter just dina behov.

Att vi älskar det vi gör, märks och av­speglar sig hos våra med­arbetare och i vår kund­nöjdheten. Vi satsar på fordon med god historik och köper därför främst fordon från leasing­bolag och ny­bils­återförsäljare.

Hos Moberg Bil AB är allt möjligt och det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.