Om oss

Kommentar från Tobias Moberg – VD:
"Jag är stolt över fram­gångarna som Moberg Bil har gjort sedan starten och med våra ca 35 anställda 2022 säljer vi numera närmare 2000 bilar per år. I samband med vår expansiva resa så har vi blivit Västra Götalands största märkes­oberoende bil­handlare och en av marknadens främsta aktörer. Min och företagets ambition är och har alltid varit att sälja pris­värda bilar av hög kvalitet och att själva köp­processen ska vara trygg och smidig så att köpet resulterar i glädje för kunden. När jag startade bolaget insåg jag ganska snabbt att det fanns goda utvecklings­möjlig­heter och potential i branschen vad gäller struktur, digitalisering, pris­sättning och köp­upplevelse. Här har vi satsat sten­hårt på att minska led­tider, göra det enkelt för våra kunder att handla både på plats och även online där vi förenklat köp­processen. Utöver detta har vi även fokuserat på att våra kunder ska känna att man gjort en bra bil­affär och att man känner sig trygg och nöjd så väl under köpet som efter. Mitt och Moberg Bils löfte till dig som kund är kvalitet, trygghet och glädje till rätt pris!"

Moberg Bil bedriver idag handel av person­bilar och transport­bilar men också av andra typer av fordon. Genom ett brett utbud av varu­märken och modeller kan vi erbjuda något för alla både vad gäller funktion­alitet och pris­klass. Hos oss kan du köpa din bil online oavsett var i landet du befinner dig där vi själv­klart också er­bjuder hem­leverans.

Moberg Bil startades 2016 av företagets grundare och nuvarande VD Tobias Moberg. Augusti 2016 såldes den första bilen från Moberg Bil i Högsbo Göteborg. Då hyrde Tobias Moberg ett kontor med fem parkerings­platser, några år senare har företaget nu över 30 anställda och säljer närmare 2000 bilar per år. År 2021 omsatte Moberg Bil ca 400 miljoner kronor och fort­sätter nu sin expansiva resa.

Moberg Bils fram­gångar består till stor del av vårt fokus på digitali­sering, korta ledtider, bra priser, kvalitet och trygghet. Det finns en stor efter­frågan från bil­marknaden idag om att man som kund vill känna sig trygg vid sitt bilköp. Det har varit ett av Moberg Bils primära mål att jobba för att kunder ska känna sig trygga både under och efter köpet av bil hos oss. Vi innehar högsta kredit­värdighet hos Bisnode och vår storlek borgar för din trygghet.

Våra säljare utgår alltid från dig som kund och genom en rak och ärlig kom­munikation guidar vi dig till ditt bästa bilköp. Vi vet att en ärlig kom­munikation mellan säljare och kund resulterar i ett bra bilköp, kund­nöjdhet och trygg­het, precis som ett bilköp ska göra.

Moberg Bil – Trygghet, kvalitet och glädje till rätt pris!

Moberg Bil – Mer än bara en bilhandlare

Glädje är ett viktigt ledord för oss på Moberg Bil, både i den dagliga verksamheten och till vardags där vi gör vårt yttersta för att sprida glädje i allt vi gör.

Vi är stolt samarbetspartner till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus som jobbar för att skapa glädje för barn, oavsett sjukdom.

När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Ett par gånger om året både på och utanför sjukhuset anordnar stiftelsen olika aktiviteter för barnen och deras familjer. Stiftelsen skapar event i önskan om att kunna ge patienter och deras familjer en paus från sin påfrestande sjukhusvardag, en paus som handlar om glädje, lek och där nya krafter skapas!

Som samarbetspartner till stiftelsen har Moberg Bil med på aktiviteter, bland annat Lisebergdagen och Barngolfen. Här har vi varit med och bidragit till skratt, glädje och fått möjlighet till ytligare insikt i det fantastiska arbete som stiftelsen gör.

Du kan läsa mer och stötta stiftelsen och deras arbete på gladjelaker.se.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.