Annonsproducent (Deltid)

Moberg Bil fortsätter sin expansiva resa där vi nu söker en annonsproducent som är en viktig roll i vår fortsatta satsning framåt.

Vi erbjuder

Du kommer vara en del av vårt team med målmedvetna och härliga kollegor där du som anställd är vår viktigaste resurs. Moberg Bil är en av Göteborgs största märkesoberoende handlare av begagnade personbilar, transportbilar och sportbilar. Vi har bilförsäljning, egen verkstad, eget däckcenter och egen rekond/tvätthall under samma tak på vår moderna anläggning på Hildedalsgatan i Göteborg som gör att vi kan erbjuda en helhetslösning för våra kunder. Våra ledord kvalité, trygghet och glädje speglas genom allt vi gör både ut mot kund men också internt.

Din roll

Som annonsproducent ansvarar du för fotografering samt utformning och publicering av säljande annonser av våra objekt. Arbetet består av följande arbetsuppgifter:

Du kommer jobba med ett brett urval av olika bilmärken och fordonstyper vilket kommer ge dig en god kunskap om marknadens olika bilmodeller och utrustningsnivåer på dessa.

Vem är du?

För att passa i rollen som annonsproducent hos Moberg Bil ska du ha följande kvalifikationer:

Vi ser det som meriterande om du har/är följande:

Är du en strukturerad och driven lagspelare då skickar du ditt CV och personligt brev där du förklarar varför du passar för denna tjänst. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Göteborg

Omfattning: Deltid, tjänsten kommer innefatta heltid ett par veckor i sommar för att täcka upp semester

Sista ansökningsdag: 25 maj 2022

Kontakt: Oliver.Hernheimer@mobergbil.se

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.