Bilförsäljare

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och som en del av vår satsning framåt söker vi efter en driven och engagerad säljare. Vi söker därför dig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper begagnad personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

Vi är ett härligt gäng som trivs tillsammans och nu behöver vi fler säljare för att kunna möta upp den ökade efterfrågan. Du kommer som Fordonssäljare att få både utbildning och coachning så att du kan sälja fordon med en god kvalitet till våra kunder. Detta görs genom att du utvecklar goda relationer och samarbete både internt och externt, så att varumärket Moberg Bil stärks. Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kvalitet, trygghet och glädje till rätt pris. Din roll är som Fordonssäljare att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag. Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du kommer arbeta med att sälja fordon i vår butik på Hildedalsgatan, men också med prospektering, kundevent och aktivt söka upp nya kunder. Vi söker dig som tidigare arbetat som säljare och som älskar att göra kunder nöjda, är driven, tar initiativ till affärer och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke.

Är du ambitiös, strukturerad och har ett stort driv då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med fast samt prestationsbaserad lön. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag som är den 27 Maj. B-körkort är en nödvändighet i denna tjänst.

Skicka det till Hakim.Chebil@mobergbil.se. Har du frågor kan du kontakta företagets Försäljningschef Hakim Chebil 0761 - 811 364.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.