Säljare

Moberg Bil AB dubblade omsättningen de första tre åren och har sedan dess ökat med 100 miljoner i omsättning per år. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och är nu en av Västra Götalands största märkesoberoende begagnat handlare med en försäljning på närmare 2000 bilar förra året.

Vi har redan nu planer på att öppna upp ytterligare en ny anläggning för försäljning av bilar vilket kommer förstärka vår position på marknaden.

För att möta den höga efterfrågan söker nu en riktigt vass säljare som vill vara med på vår resa.

Om uppdraget

Som säljare hos Moberg Bil kommer du vara en viktig del av vårt säljteam där du kommer sälja sportbilar, personbilar och transportbilar. Du kommer driva hela säljprocessen från leadshantering, kontakt med kund, provkörning, offert, räkna på inbytesbilar, leverans och uppföljning. En annan viktig del i ditt arbete kommer också vara att jobba proaktivt för att hitta nya potentiella kunder.

Att vara säljare på Moberg Bil innebär att förmedla en känsla av trygghet, kvalitet och glädje för våra kunder. Du lyssnar in kundens behov och vägleder till bästa möjliga lösning för kunden.

Hos Moberg Bil jobbar vi med tydliga mål, där du som säljare kommer sätta individuella säljmål och ansvara för att uppfylla dessa. Vi kommer löpande ge dig utbildning och tillgång till våra digitala system som kommer hjälpa dig att utvecklas och lyckas som säljare.

Vem är du?

Som person är du kommunikativ, analytisk och är en god förhandlare.

Du är även affärsmässig, har ett gott omdöme, egen drivkraft och är resultatorienterad.

Du har lätt för att skapa förtroende och trivs med att arbeta självständigt och i ett högt tempo.

Vidare är du social och har en god känsla för kund- och personkontakter.

Du har alltid viljan att göra ditt yttersta och att leverera resultat ser vi som självklart.

En stark lagspelare som kan bidra till vårt team.

Har du tidigare erfarenhet inom försäljning så är det meriterande.

I övrigt kan du felfritt både svenska och engelska i tal och skrift.

Du behöver även ha B-körkort.

Du har gedigen kunskap om bilhandel och begagnade bilar och ett stort intresse för detta.

Mer om Moberg Bil som arbetsplats

Teamet är ett härligt gäng med hög trivsel och låg personalomsättning. Alla våra säljare har genomgått Moberg Bils internutbildning och får kontinuerlig coachning så att de kan sälja fordon enligt den praxis och kvalité som Moberg Bil vill hålla.

Hela vår personalstyrka ska vara ett föredöme och aktivt bidra till att Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kvalitet, trygghet och glädje till rätt pris.

Varje medarbetares roll är att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag.

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och vill utvecklas hos oss.

Vill du ha jobbet?

För mer information är du välkommen att kontakta försäljningschef Hakim Chebil på telefon 076 181 13 64 eller hakim.chebil@mobergbil.se

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer görs löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.