Verkstadsplanerare

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper begagnad personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

Verkstadsplaneraren är länken mellan inköp & försäljning mot tekniker. Verkstadsplaneraren ansvarar även för den huvudsakliga kontakten med våra interna och externa leverantörer och därmed kontakt med kunder. Du utför tekniskt arbete i samband med underhåll och reparation utav fordon inom begagnatmarknaden och därmed rätt åtgärd vidtas för respektive fordon. Du skall kunna organisera, leda och samordna det praktiska arbetet för att öka arbetsflödet på företagets fordon.

Inköp och fakturahantering ingår i rollen.

Du är noggrann och strukturerad med en kommunikativ förmåga. Har du tidigare erfarenheter inom affärssystemet Winassist är det en stor fördel. En annan fördel är om du har arbetat som reservdelsadministratör tidigare inom eftermarknadskataloger. Krav är att du har goda datakunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt Körkort B.

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för utvecklingen av vår verkstadsdel så att våra kunder anlitar oss igen. Vi förutsätter att du delar våra värderingar Trygghet, glädje & kvalitet till rätt pris.

Har du ett stort driv, är strukturerad, noggrann och vill ha personlig utveckling då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag som är den **.

Skicka din ansökan till verkstadschef, José Cancino, jose.cancino@mobergbil.se.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.