Servicerådgivare

Du kommer vara länken mellan kund och verkstad. Du ansvarar för att planera och fördela arbetet på tekniker för att optimera flödet i verkstan. Du säkerställer en god servicenivå mot kund och god lönsamhet för verksamheten. Kvalitets och resultatansvar så att verkstan når uppsatta mål. Självklart är försäljning en viktig del av ditt uppdrag.

Personliga egenskaper:
Strukturerad, lösningsorienterad, och god förmåga att ha många bollar i luften. Du har en god social kompetens och kan sälja in produkter och tjänster på ett inspirerande och övertygande sätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom verkstadsbranschen. Du har erfarenhet som servicerådgivare, reservdelsansvarig eller servicesäljare. Det är meriterande om du tidigare har vana att arbeta i programmen Winassist, EON Tyre & att arbeta mot garanti och försäkringsbolag.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift.

Arbetstider och varaktighet
Förlagd till dagtid, 7-16 alternativt 8-17.
Tjänsten är för närvarande ett vikariat.

Förmåner
Tjänstepension samt tillhörande försäkringspaket, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och personalrabatter på verkstadsarbeten och interna fordon.

Om Moberg Bil
Moberg Bil är ansluten och ingår i verkstadskonceptet inom Autoexperten. Moberg Bil bedriver idag handel av person­bilar och transport­bilar men också av andra typer av fordon. Genom ett brett utbud av varu­märken och modeller kan vi erbjuda något för alla både vad gäller funktion­alitet och pris­klass. Hos oss kan du köpa din bil online oavsett var i landet du befinner dig där vi själv­klart också er­bjuder hem­leverans.

Moberg Bil startades 2016 av företagets grundare och nuvarande VD Tobias Moberg, några år senare har företaget nu över 30 anställda och säljer närmare 2000 bilar per år. År 2021 omsatte Moberg Bil ca 400 miljoner kronor och fort­sätter nu sin expansiva resa.

Moberg Bils fram­gångar består till stor del av vårt fokus på digitali­sering, korta ledtider, bra priser, kvalitet och trygghet. Det finns en stor efter­frågan från bil­marknaden idag om att man som kund vill känna sig trygg vid sitt bilköp. Det har varit ett av Moberg Bils primära mål att jobba för att kunder ska känna sig trygga både under och efter köpet av bil hos oss. Vi innehar högsta kredit­värdighet hos Bisnode och vår storlek borgar för din trygghet.

Företagets vision är att alltid utgå från kundens behov och genom en rak och ärlig kom­munikation vara den ledande aktören vid köp av en begagnad person, transportbil eller verkstadstjänst. Vi vet att en ärlig kom­munikation mellan säljare och kund resulterar i ett bra bilköp, kund­nöjdhet och trygg­het, precis som ett bilköp ska göra.

Moberg Bil – Trygghet, kvalitet och glädje till rätt pris!

Vill du ha jobbet?
I tillsättning av denna tjänst samarbetar Moberg Bil med TakeReference. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Daza på TakeReference, tel 073-913 09 86 eller jenny@takereference.com.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer görs löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök om jobbet

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.