Begagnade bilar i Uppsala

Välkommen att köpa din nästa bil hos oss på Moberg bil. Vi levererar begagnade bilar i hela Uppsala med omnejd.

När du köper en begagnad bil hos oss kan du känna dig lugn i att du gör en trygg och säker affär. Innan våra bilar läggs ut för försäljning genomför vi alltid en noggrann inspektion i vår certifierade fordonsverkstad. Alla bilar kontrolleras och provkörs för att säkerställa att alla fordon håller en god kvalitet.

Vår väl utvecklade digitala process garanterar att du alltid får rätt hjälp av service under varje steg av affären. Hittar du en bil du vill ha genomför du enkelt hela affären online. Därefter tar vi vid och ser till att den levereras hem till din dörr.

Brett utbud av begagnade bilar

Vi på Mobergs Bil säljer begagnade bilar för nästan alla behov. Oavsett om du är i behov av en familjebil med stort bagageutrymme eller en mindre andra-bil har vi något för dig. Det samma gäller om du skulle leta efter lyxigare sportbil för nöjeskörning.

Måste du ha automatväxel? Dragkrok, takräcke och backkamera? Inga problem, vi hjälper dig hitta precis den bil du behöver.

Vi är heller inte begränsade till ett eller enbart ett par bilmärken. Här kan du hitta begagnad bil i Uppsala från de flesta välkända bilmärkena. Är du ute efter exempelvis en begagnad Kia, Toyota, Volvo eller något annat bilmärke har vi säkert något för dig.

Köp begagnad bil online - med hemleverans till Uppsala

Hos oss på Mobergs är det enkelt att köpa begagnad bil i Uppsala. Det första du gör är att du besöker vår webbutik för att se om vi har något tillgängligt som passar dina behov. Vi hjälper dig gärna på vägen så tveka inte inför att kontakta oss om du har några frågor.

Hittar du en bil som passar dina behov och preferenser kan du lägga en beställning direkt eller komma till bilhallen för provkörning. Du hittar oss på Hisingen i Göteborg.

Att beställa en bil online är både enkelt och säkert. När du gör en beställning på en av våra bilar reserverar vi den så att ingen annan kan köpa den men du är inte låst vid en affär. När vi har tagit emot din beställning kommer vi kontakta dig för att gå igenom affären mer noggrant. Vi går igenom finansiering, eventuella tillval och när du kan ta emot bilen. Därefter skriver vi ett digitalt köpeavtal och vi ser till att bilen levereras hem till dig i Uppsala.

Begagnad bil av hög kvalitet

Som kund hos Moberg bil är du alltid trygg i att du får en väl fungerande bil. Samtliga begagnade bilar passerar genom vår certifierade fordonsverkstad där de kontrolleras och godkänns för försäljning. Du kan känna dig säker på att våra bilar alltid håller en hög kvalitet.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.