Begagnade bilar i Sundsvall

Välkommen till Moberg Bil för din nästa bilaffär i Sundsvall. Vi levererar begagnade bilar i och runt Sundsvall och gör det tryggt och smidigt för dig att köpa en begagnad bil av hög kvalitet.

Innan vi lägger ut en begagnad bil till försäljning inspekterar vi den i vår certifierade fordons­verkstad. Det gör vi för att kunna säker­ställa att bilen du köper är väl­bevarad och i gott skick. På så sätt kan vi garantera att du alltid får en bil av hög kvalitet när du handlar hos oss på Moberg Bil.

När du har hittat din drömbil kan du enkelt slutföra affären digitalt, och vi levererar den begagnade bilen direkt till din dörr i Sundsvall. Genom vår digitala process får du alltid rätt service och hjälp under hela affären.

Begagnade bilar från välkända varumärken

Oavsett vilket märke du är intresserad av, kan vi hjälpa dig att hitta rätt bil för dig. Moberg Bil är en bil­firma där du hittar bil­märken för de flesta behov. Vårt utbud av begagnade bilar inkluderar populära bil­märken som begagnad Toyota, Volvo, Kia, Ford, BMW och Mercedes-Benz.

Självklart har vi de flesta modeller och tillval du kan tänka dig. Du kanske är på jakt efter en automat­växlad bil, drag­krok eller tak­räcke? Om du behöver en större familje­bil, en billig extra­bil eller en exklusiv sport­bil för nöjes­körning så kan vi erbjuda dig det du söker. Vi ger dig rätt bil till rätt pris.

Köp begagnad bil online med hemleverans till Sundsvall

Att köpa begagnad bil hos oss på Moberg Bil är enkelt och tryggt. För att göra det så smidigt som möjligt för dig tar vi hand om leveransen hem till dig i Sundsvall. Du behöver inte besöka någon bilhandlare i Sundsvall utan kan titta runt bland utbudet här på vår webbutik. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta den optimala bilen för just dig.

När du har hittat den bil du vill köpa klickar du enkelt genom en beställning. Vi kommer att lägga undan bilen för dig men du låser inte dig vid en affär. Vi tar kontakt med dig för att diskutera finansiering, leverans­datum och eventuella tillval. Därefter skriver du på ett avtal digitalt och vi levererar din begagnade bil hem till dig i Sundsvall.

På Moberg Bil är vi måna om att du ska känna dig nöjd med ditt köp och därför erbjuder vi garantier på alla våra bilar. Våra bilar har noga kontrollerats i vår certifierade fordons­verkstad innan de läggs ut för försäljning och du har alltid möjlighet att lägga till en förmånlig försäkring.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.