Begagnade bilar i Stockholm

Gör din nästa bilaffär med oss på Moberg Bil. Vi levererar begagnade bilar i Stockholm med omnejd.

Att köpa begagnad bil hos oss är en trygg och smidig affär. Före försäljning går alla bilar igenom en noggrann översyn i vår certifierade fordonsverkstad. På det viset kan vi garantera att du alltid köper en välbevarad begagnad bil när du handlar hos Moberg bil.

När du har hittat din favoritbil slutför du enkelt affären digitalt och så levererar vi den hem till dig. Vår digitala process säkerställer att du får rätt service och hjälp under alla steg av affären.

Begagnade bilar - Flera varumärken

Oavsett om du är intresserad av en begagnad Toyota, Volvo, Kia eller något annat bilmärke kan vi hjälpa dig. I vårt utbud hittar du alltid flera olika bilmärken för de flesta behov.

Automat- eller manuell växel? En större familjebil, en billig extrabil eller en exklusiv sportbil för nöjeskörning? Oavsett preferenser så hittar du ett alternativ hos Moberg bil. Vi ger dig rätt bil till rätt pris.

Köp begagnad bil - Hemleverans i Stockholm

Det är enkelt och tryggt att köpa begagnad bil hos oss. Det första steget är vanligtvis att du tittar runt bland utbudet här i vår webbutik. Tveka inte över att kontakta oss om du har frågor. Vi hjälper dig gärna med att hitta den optimala bilen för just dig.

När du väl hittat en intressant bil är det dags att antingen komma på visning eller lägga en beställning. Vi har vår bilhall i Göteborg dit du är välkommen för att provköra bilen du är intresserad av. Har du inte möjlighet för det finns det andra lösningar.

Om du vill köpa en begagnad bil i Stockholm erbjuder vi hemleverans fram till din dörr. Det enda du behöver göra är att lägga en beställning online. Då lägger vi undan bilen för dig men du låser dig inte vid en affär. Vi kommer ta kontakt med dig för att diskutera finansiering och leveransdatum. Därefter skriver du på ett avtal digitalt och vi levererar din begagnade bil hem till dig i Stockholm.

Moberg Bil - Begagnade bilar av hög kvalitet

Att köpa begagnad bil hos Moberg Bil är en trygg affär. Samtliga bilar har noga kontrollerats i vår certifierade fordonsverkstad innan de läggs ut för försäljning. Dessutom kommer alla bilar med garantier och möjlighet till förmånliga försäkringar.

När du köper en begagnad bil från oss får du alltid en garanti som i de flesta fall kan förlängas upp till 36 månader. Utöver det ingår det alltid en kostnadsfri försäkring under de första två veckorna.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.