Begagnade bilar i Örebro

Letar du efter en begagnad bil i Örebro? Hos oss på Moberg Bil hittar du ett brett utbud av begagnade bilar av hög kvalitet. Hos oss är det enkelt och smidigt att köpa en begagnad bil i Örebro. Vi finns med dig under varje steg av affären och hjälper dig att hitta precis den bil du behöver. Oavsett om du letar efter en sportig bil eller en familjebil med många säten, har vi något för dig.

Våra begagnade bilar genom­går alltid en om­fattande kontroll och service i vår certifierade fordons­verkstad. Detta för att säker­ställa att du alltid får en bra bil utan dolda fel och problem. Vi erbjuder också ett om­fattande garanti­program på alla våra bilar, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Begagnade bilar från välkända varumärken

Vi erbjuder begagnade bilar till hela Örebros län från de mest välkända varu­märkena på marknaden. Hos oss kan du hitta allt från en begagnad Toyota till en Volvo och mycket mer. Vi har ett stort utbud av olika modeller och typer av bilar, från transport­bilar till kraft­fulla SUV:ar, kombis och sportiga bilar. Om du letar efter något specifikt eller behöver hjälp att hitta din dröm­bil, är våra erfarna säljare alltid redo att hjälpa dig.

Beställ begagnad bil online – Leverans till Örebro

När du köper bil av oss behöver du inte ta dig tid för att åka till och besöka en bil­handlare i Örebro. Med oss genomför du enkelt hela din beställning utan att du ens behöver lämna hemmet.

Du hittar våra bilar i vår maskin­hall på Hisingen i Göteborg. Hit är du alltid väl­kommen för att ta del av utbudet och prov­körning. Men vi förstår att det ibland kan vara svårt att besöka oss och många föredrar att genom­föra affären online. Därför erbjuder vi en smidig och trygg online­process för att köpa din begagnade bil i Örebro.

Du behöver inte vara orolig över att låsa dig vid något avtal av misstag. När du beställer bilen du har fastnat för gör vi enbart en reservation. På så sätt kan ingen annan köpa bilen under tiden vi gör klart resten av affären. När beställningen är gjord kontaktar vi dig och går igenom detaljerna. Först när vi är överens om eventuella tillval, finansiering och leverans skriver vi ett avtal. Därefter är affären klar. Det som återstår är att vi levererar bilen hem till dig. Du behöver inte tänka på transporten, vi levererar till hela Örebro län.

Vi erbjuder också ett omfattande garanti­program på alla våra bilar, så du kan känna dig trygg med ditt köp. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta vår kund­tjänst för hjälp. Hos oss på Moberg Bil i Örebro är det enkelt att köpa en begagnad bil av hög kvalitet.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.