Köp begagnad bil i Malmö

Ska du köpa begagnad bil i Malmö, kontakta oss på Moberg Bil.

När du köper en bil hos oss kan du vara säker på en trygg och enkel affär. Vi säljer bara begagnade bilar av god kvalitet. Innan våra bilar går ut till försäljning kontrolleras de alltid noggrant i vår certifierade verkstad.

Se över vårt utbud här i vår webbutik. När du hittat det du söker slutför du enkelt affären och vi ser till att den levereras hem till dig.

Hemleverans av begagnade bilar i Malmö

Är du intresserad av att köpa begagnad bil i Malmö erbjuder vi att leverera bilen till dig. Du behöver inte ens lämna hemmet.

Processen brukar gå till så här. När du har hittat bilen du är intresserad av väljer du själv om du vill komma på en visning eller lägga en beställning direkt. Vi har vår bilhall i Göteborg dit du är välkommen för prov­körning.

När du lägger en beställning så lägger vi undan bilen för dig. Du låser dig inte vid någon affär. Därefter tar vi kontakt med dig för att diskutera finansiering och leverans. Sedan skriver vi ett digitalt köpavtal, vi gör i ordning bilen och ser till att den levereras till dig. Smidigt, eller hur?

Flera varumärken av begagnade bilar i Malmö

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar i Malmö. Hos hittar du de flera olika bil­märken. Är du intresserad av en begagnad Toyota, Kia, Volkswagen, Audi, BMW eller något annat märke kan vi hjälpa till. Du kanske har fått till­ökning i familjen och behöver en större modell. Eller du kanske letar efter en sportigare bil för sommar­körning. Oavsett behov så hittar du flera alternativ hos oss på Moberg bil. Vi ger dig rätt bil till rätt pris.

Begagnad bil av hög kvalitet

Det är tryggt att köpa begagnad bil i Malmö hos Moberg Bil. Samtliga bilar du hittar i butiken har passerat genom vår certifierade fordons­verkstad. Där kontrolleras bilarna och godkänns för försäljning.

Du får alltid garanti när du köper begagnad bil hos oss. I de flesta fall kan den förlängas upp till 36 månader. Under de första två veckorna efter köpet ingår det dessutom alltid en kostnads­fri försäkring.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.