Begagnade bilar i Göteborg

Besök oss på Moberg bil för ditt nästa bilköp. Vi har ett brett sortiment av billiga begagnade bilar i Göteborg. Besök vår bilhall på centrala Hisingen och provkör din drömbil.

Om du inte vill eller kan åka runt och titta på bilar kan du enkelt och tryggt genomföra hela affären online. Vi har en väl utvecklad digital process som garanterar att ingen fråga lämnas obesvarad och att du alltid får precis den hjälp du behöver. När affären är avslutad kan vi sedan se till att bilen levereras hem till dig.

Innan bilarna läggs ut till försäljning passerar de alltid genom vår certifierade fordonsverkstad. Där går vi noggrant igenom varje bil för att säkerställa att de håller en god kvalitet. Vi provkör alla fordon och säkerställer att det inte finns några skador eller andra fel på bilen.

Stor variation av begagnade bilar

Vi på Mobergs Bil begränsar oss inte till enbart en typ av bilar, vi har någor för de flesta. Oavsett om du är i behov av en familjebil med stort bagageutrymme eller en mindre sportbil för nöjeskörning kan vi förmodligen hjälpa dig.

Detsamma gäller om det är detaljerna det hänger på. Är automatväxel ett krav? Ska bilen vara utrustad med backkamera, dragkrok eller takräcke? Prata med oss så ser vi till att du får en bil som passar dina önskemål.

Föredrar du ett särskilt bilmärke? Vi saluför begagnade bilar från de flesta biltillverkarna på marknaden. Det spelar ingen roll om du är ute efter just en begagnad Kia, Skoda, Volkswagen eller ett annat märke - Vi har förmodligen en bil för dig.

Välkommen till vår bilhall i Göteborg

Du hittar oss på Hisingen i Göteborg, närmare bestämt på Hildedalsgatan 1. Välkommen in om du vill provköra någon bil eller bara prata med en säljare.

Alla våra bilar du hittar här på hemsidan finns i vår bilhall i Göteborg. Det betyder att om du ser en bil du är intresserad av kan du alltid kommer förbi för att provköra den. Många av våra bilar är helt leveransklara och du kan åka iväg med din nya bil så fort affären är slutförd.

Köp begagnad bil online - med hemleverans till Göteborg

Om du av någon anledning inte kan eller vill åka över hela Göteborg för att titta på bilar kan du enkelt genomföra hela bilaffären online. Här på mobergbil.se är det enkelt att köpa begagnad bil utan att du ens behöver lämna hemmet.

Att beställa en bil online hos oss på både enkelt och tryggt. När du ser en bil du är intresserad av gör du en beställning. Detta betyder inte att du är låst vid en affär. Det som händer när du gör en beställning är att vi reserverar den för dig så att ingen annan kan köpa bilen du har valt ut. Därefter kontaktar vi dig för att gå igenom detaljerna i affären. Vi går igenom alla dina frågor, eventuella tillval du kan tänkas vilja göra, hur finansieringen ska hanteras samt hur leveransen ska gå till. Därefter skriver vi ett avtal online och då är affären slutförd.

Du behöver inte ens fundera på hur du ska komma och hämta bilen. Vi kan ta hand om hela processen och levererar bilen hem till din ytterdörr. Smidigt och bekvämt.

Begagnade bilar av hög kvalitet i Göteborg

När du köper en begagnad bil i Göteborg av Moberg bil kan du alltid känna dig trygg i att du får ett väl fungerande fordon. Vi inspekterar och kontrollerar alla våra bilar i vår egna certifierade fordonsverkstad innan de läggs ut till försäljning. Vi säkerställer att bromsarna är godkända, att bilens motor fungerar som den ska och att däcken inte är utslitna. Om någon del behöver repareras eller bytas ut ser vi till att det genomförs innan bilen anses godkänd för att säljas vidare.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.