Begagnade bilar från Toyota

Begagnad Toyota

Hitta din körglädje bland våra nya och begagnade bilar från Toyota till salu. Här hos Moberg Bil hittar du populära modeller som Corolla, Yaris och Avensis. Du kan även upptäcka skåpbilar från Toyota i vårt garage. Gör köpet digitalt med hemkörning till hela Sverige – eller kom in till oss i Göteborg för provkörning.

Därför ska du köpa en begagnad Toyota

Toyota har kombinerat moderna drivmedelslösningar med fordon som det är lätt att tycka om, från stora SUV:ar till små modeller. När du väljer Toyota väljer du en tillverkare som skapar driftsäkra bilar – ett bra val för dig som köper begagnat med andra ord.

Det som skulle bli Toyota tog sin början under 1800-talet, när den japanska snickaren Sakichi Toyoda öppnade en fabrik för ångdrivna vävstolar. Efter att ha sålt ett patent för 100 000 pund fick hans son så småningom möjlighet att starta Toyota Motor Company. Än idag har en ättling ur familjen Toyoda posten som vd på Toyota.

Bilar från Toyota till salu

En Toyota-bil i gott skick kan bli din trogna följeslagare på pendlingen till och från jobbet, ut på sommarsemesterns resor och som skjuts för alla barnens aktiviteter. Förutsättningen är naturligtvis en bil som fungerar bra och som du trivs med.

För att uppnå det gör vår certifierade verkstad noggranna kontroller av alla bilar. Här noteras och åtgärdas alla fel. Vi testkör också alla begagnade bilar, för att få en ännu bättre bild av deras funktion.

Vi vill att det ska vara kul att köpa bil innan, under och efter att pappren skrivs på. Som en extra trygghet får du alltid en grundläggande garanti när du köper bil hos oss. I de flesta fall kan den också förlängas.

För att köpa från oss, börja med att hitta den Toyota som du är intresserad av här på webbplatsen. Du kan filtrera på olika faktorer för att få fram ett mindre urval.

Sedan är du välkommen att kontakta oss för nästa steg. Generellt sker en av två saker. Antingen bokar du en visning och provkörning hos oss i Göteborg – eller så lägger du en beställning online.

För dig som inte kan ta dig till oss fysiskt är beställning ett bra val. Det innebär i praktiken att bilen låses så att ingen annan kan köpa den. Sedan ringer vi upp dig för att diskutera finansiering. Slutgiltigt köp gör du genom att skriva på ett köpeavtal, vilket också kan göras digitalt. Sedan erbjuder vi hemkörning till hela Sverige.

FAQ

Vad kan jag förvänta mig av en begagnad Toyota?

En stabil bil med ett gott andrahandsvärde. Toyota gör driftsäkra fordon med ett modellprogram där något för alla ryms.

När är det bäst att köpa en begagnad Toyota?

Det beror naturligtvis på, men när du köper en begagnad bil som är 1–3 år gammal får du ett fordon som är nästan nytt, utan att ha behövt betala nybilspris. En ny bil tappar en hel del värde de första åren, även om funktion och utseende inte nödvändigtvis har påverkats nämnvärt.

Inga fordon kunde hittas
2015
Delbetala från 1.659 kr/mån
Toyota Avensis
Toyota Avensis Kombi 1.8 147hk Edition B-kamera Drag
17 697 mil
Bensin
Manuell
124.900 kr
2020
Delbetala från 3.851 kr/mån
Toyota Prius+ Hybrid 122hk
Toyota Prius+ Hybrid 122hk 7-Sits B-kamera Keyless Skinn Moms
9 602 mil
Elhybrid
Automat
289.900 kr
231.920 kr ex. moms
2021
Delbetala från 5.578 kr/mån
Toyota Hilux
Toyota Hilux 2.8 4WD 204hk Invincible Kåpa Drag JBL Skinn MOMS
17 971 mil
Diesel
Automat
419.900 kr
335.920 kr ex. moms
2017
Delbetala från 2.058 kr/mån
Toyota Auris
Toyota Auris Hybrid Comfort B-kamera Årskatt 360:- LEASBAR
14 878 mil
Elhybrid
Automat
154.900 kr
123.920 kr ex. moms
2019
Delbetala från 2.921 kr/mån
Toyota Corolla
Toyota Corolla Touring Sports Hybrid-e Active B-kamera MOMS
5 559 mil
Elhybrid
Automat
219.900 kr
175.920 kr ex. moms

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.