Begagnade bilar från Skoda

En ny eller begagnad Skoda passar dig som är ute efter en bra bil utan att spendera för mycket. Samtidigt kan du som nybliven ägare se fram emot smidiga funktioner och tekniska lösningar. Köp den hos oss digitalt med hemkörning till hela Sverige – eller kom på visning och provkörning av din begagnade Skoda hos oss i Göteborg.

Därför ska du köpa en begagnad Skoda

Den här biltillverkarens historia sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden. Från att ha börjat som en producent av cyklar och motorcyklar i 1890-talets Mlada Boreslav i Tjeckien så har Skoda genomgått flera ägarbyten, varit Österrike-Ungerns största vapentillverkare, Tjeckoslovakiens främsta folkbilstillverkare och till slut en del av Volkswagen. Skoda har blivit allt mer omtyckta i Sverige sedan de blev en del av Volkswagen-familjen på 1990-talet. Skodabilarna återlanserades som Volkswagens instegsalternativ och som sådant är många av deras fordon perfekta - då Skodabilar dryper av en excellent fusion mellan tjeckisk och tysk ingenjörskonst.

Om du är på jakt efter en vettig bil till ett vettigt pris är Skoda en tillverkare du inte ska missa. Värde för pengarna är nämligen något de är kända för. Samtidigt är både design och teknik på en betydligt högre nivå än när Volkswagen köpte in sig i företaget en gång i tiden. En begagnad Skoda är definitivt ett värdigt alternativ till en begagnad Volkswagen.

Till populära modeller hör Octavia, den mest sålda kombin i flera europeiska länder. Precis som deras andra kombier är Octavia känd för sitt stora bagageutrymme, smarta förvaring och praktiska funktion. Missa inte heller SUV:arna Kodiaq och Superb.

Begagnade Skoda-bilar till salu i Göteborg – hemleverans till hela Sverige

Vi vill göra det enkelt och roligt att köpa bil. Så självklart ska det vara möjligt för dig att köpa din Skoda på ett lite mer traditionellt sätt på plats i Göteborg – eller digitalt med hemkörning var som helst i Sverige. Genom att erbjuda extra bilder, tydlig dialog och smidiga digitala lösningar gör vi det bekvämt för dig.

Om du vill komma förbi i Göteborg är det bara att boka en visning och provkörning av den Skoda du är intresserad av, så gör vi i ordning allt lagom till avtalad tid.

Vill du köpa på distans rekommenderar vi att beställa bilen här på webbplatsen. Det innebär i praktiken att vi låser bilen så att ingen annan råkar köpa den innan vi har stämt av med dig. Efter en beställning hör vi av oss till dig för att diskutera finansiering och om du vill gå vidare kan köpeavtal skrivas på digitalt.

Självklart har alla bilar kontrollerats noggrant av vår certifierade verkstad. Fordonen testkörs även inför försäljning. På så sätt kan vi tydligt beskriva vilken bil det är du köper. Allt för ett bilköp som känns bra innan, under och efter signering.

FAQ

Vilka bilar från Skoda finns i lager?

Vårt utbud varierar över tid, inte minst på begagnat-sidan. I vårt lager syns ofta modeller som Superb och Kodiaq.

Är Skodas bilar bra?

Skoda är ett bra val för dig som är ute efter prisvärda varianter på det du är van att förvänta dig av Volkswagen-koncernens tillverkare. Vi kan slå ett extra slag för den fina förvaringen som deras kombibilar bjuder på. Vissa har till och med kallat deras modeller bättre än Volkswagens! Allt är så klart relativt, vilken bil som är bäst för dig beror på vad du är ute efter. Du är välkommen att höra av dig till oss för att diskutera dina behov och hur de kan mötas.

Vilket företag äger Skoda?

Biltillverkaren är en del av Volkswagen-koncernen sedan 1990-talet.

Inga fordon kunde hittas
Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4X4 190hk Businessline Pano Canton Värmare Drag
Beg, 2018
13 742 mil
190 hk
259.900 kr
Delbetala från 3.453 kr / mån
Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4X4 190hk Sportline 7-Sits Canton Cockpit Värmare
Beg, 2019
7 361 mil
190 hk
364.900 kr
Delbetala från 4.847 kr / mån
Skoda Octavia Scout 2.0 TDI 4x4 184hk Canton Värmare Drag MOMS
Beg, 2020
17 073 mil
184 hk
199.900 kr
159.920 kr ex. moms
Delbetala från 2.656 kr / mån
Skoda Karoq 2.0 TDI 4x4 150hk Style Värmare Canton MOMS
Beg, 2019
7 810 mil
150 hk
269.900 kr
215.920 kr ex. moms
Delbetala från 3.585 kr / mån
X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.