Begagnade bilar från Porsche

Begagnad Porsche

Med Moberg Bil kan du köpa din begagnade Porsche på plats hos oss i Göteborg – eller digitalt med hemkörning till hela Sverige. Gör din dröm till verklighet och få en noggrant kontrollerad och testkörd Porsche till rätt pris. Med oss är det roligt att köpa bil innan, under och efter att köpeavtalet skrivs på. Välkommen.

Därför ska du köpa en begagnad Porsche

Att äga en lyxig bil från det här märket – eller ens köra en – är en barndomsdröm för många. Med snygga och kraftfulla bilar har Porsche byggt upp ett ordentligt förtroendekapital bland motorfantaster världen över under flera decennier. Om ditt hjärta också slår lite fortare av de strömlinjeformade och sportiga designerna kan en begagnad Porsche vara en smart affär.

Du har säkert hört talas om att värdet på nya bilar sjunker fort, vilket är sant även för fräsiga Porscheåk. Så när du väljer begagnat får du visserligen inte en helt ny bil, men du slipper det värsta av värdeminskningen.

Många Porscheägare hanterar sina fordon extra försiktigt för att bevara värdet vid en eventuell försäljning. I och med det och att vi dessutom åtgärdar alla fel och gör rekond vågar vi utlova en nybilskänsla även med de begagnade fordonen.

Missa inte legendariska modeller som Porsche 911, en coupé som måste upplevas för att förstås. Det här är den verkliga urtypen av deras sportbilar. Ett par ytterligare populära modeller är den rymliga halvkombin Panamera och SUV:en Cayenne.

Porsche-bilar i Göteborg – med hemleverans i hela Sverige

När du gör din motordröm till verklighet hos oss får du rätt bil, till rätt pris. Hela vårt sortiment håller genomgående en hög nivå. För att säkra kvaliteten på varje fordon görs noggranna kontroller av vår certifierade verkstad på vart och ett. Vi gör också alltid testkörning.

Som en extra trygghet får du alltid en grundläggande garanti, som kan förlängas i majoriteten av fallen. Längden på garantin beror bland annat på fordonets ålder och antalet mil den har gått.

Moberg Bil finns i Göteborg, men det är enkelt att köpa en begagnad Porsche från oss digitalt. När du har hittat rätt bil lägger du helt enkelt en beställning, som egentligen innebär att bilen låses från köp. Köpet är inte avslutat förens ett köpeavtal är påskrivet. Du får möjlighet att signera det digitalt när en representant från oss har ringt upp dig för att diskutera finansiering. Hemleverans gör vi till hela Sverige.

Vill du hellre komma in till Moberg Bil i Göteborg för visning och provkörning av en begagnad Porsche är du naturligtvis mer än välkommen. Passa på att boka tid i förväg, så blir ditt besök så smidigt som möjligt.

FAQ

Vad kostar en Porsche?

Som med alla biltillverkare kostar en begagnad Porsche mindre än en ny. Så när du väljer begagnat kan du spara in en rejäl del av priset, men samtidigt få en riktigt eftertraktad bil. Priset varierar naturligtvis beroende på faktorer som modell, milantal och skick.

Vilket land kommer Porsche från?

Det är en tysk biltillverkare. Närmare bestämt har de sina rötter i Stuttgart.

Är Moberg Bil i Göteborg en auktoriserad återförsäljare av Porsche i Sverige?

Nej. Vi är inte en auktoriserad återförsäljare från biltillverkaren. Däremot erbjuder vi noggrant kontrollerade och testkörda bilar.

Inga fordon kunde hittas
2019
Delbetala från 12.740 kr/mån
Porsche Cayenne
Porsche Cayenne Turbo 550hk SportDesign Pano HUD Kolfiber Drag
4 100 mil
Bensin
Automat
959.000 kr
2023
Delbetala från 12.486 kr/mån
Porsche Cayenne E-Hybrid
Porsche Cayenne E-Hybrid 462hk Sport Chrono Pano BOSE Drag Leasebar
6 404 mil
Laddhybrid
Automat
939.900 kr
751.920 kr ex. moms
2021
Delbetala från 11.025 kr/mån
Porsche Cayenne
Porsche Cayenne E-Hybrid 426hk Sport Chrono Pano BOSE Drag
5 943 mil
Laddhybrid
Automat
829.900 kr
2019
Delbetala från 13.935 kr/mån
Porsche Panamera
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 680hk Burmester Pano Luftfjädring PDK
8 460 mil
Laddhybrid
Automat
1.049.000 kr

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.