Begagnade bilar från Opel

Begagnad Opel

Köp en begagnad Opel från Moberg Bil – med hemleverans till hela Sverige. Vi samlar ett fint utbud med hög standard. Både vad gäller form och funktion. För oss är det självklart att ett bilköp ska vara rolig - innan, under och efter affär. En komplett genomgång och upprustning av de begagnade fordonen i vår certifierade bilverkstad säkrar det. Hitta din begagnade bil från Opel hos oss och upptäck körglädjen på nytt.

Därför ska du köpa en begagnad Opel

Opel är ett utmärkt alternativ för dig som är ute efter en bra bil utan att behöva betala extra för en logga. När du köper Opels bilar så köper du inte ett varumärke, du köper ett robust och tryggt fordon.

Det är inte för intet som biltillverkarens motto är ”Wir leben Autos”, eller “vi älskar bilar” på svenska. De här bilarna levererar generellt hög funktion och bekvämlighet – med massor av körglädje. Du kan dessutom räkna med innovativ teknik.

Modeller som Opel Insignia och Astra har vunnit priset Årets bil, där ett stort antal motorjournalister röstar fram sin favorit.

Ett bilköp du blir nöjd med – nu och på sikt

En begagnad Opel blir en trofast reskamrat på vägen till och från jobbet, lika väl som på bilsemestern i och utanför Sverige. För att du tryggt ska kunna känna körglädjen för fulla muggar säkrar vi att du får en begagnad bil som håller hög standard. Det ser vår certifierade verkstad till. De går igenom alla bilar innan försäljning. Detta i kombination med en testkörning för en ännu mer heltäckande bild av bilens status.

Du får dessutom alltid en garanti när du köper bil från oss. Den garantin kan i de flesta fall förlängas. Garantins längd avgörs av faktorer som bilens ålder och milantal.

Bilar från Opel med hemleverans till hela Sverige

När du hittar en bil du är intresserad av här på webbplatsen kan du gå vidare med en digital kontakt eller besöka oss på plats i Göteborg. Du som vill och har möjlighet att komma på visning och provkörning på plats är varmt välkommen. För att kunna ge dig så bra service som möjligt rekommenderar vi att du bokar en tid i förväg. På så sätt ser vi till att allt är redo för dig vid utsatt tid.

Om du hellre hanterar det hela digitalt beställer du bilen. Det innebär inget bindande köp, bara att bilen ”låses” från köp av någon annan. Vi kommer också kontakta dig för att diskutera finansiering. Därefter går vi vidare med det bindande köpeavtalet om du vill, vilket signeras digitalt. Bilen levereras sedan hem till dig.

FAQ

Är Opel ett bra bilmärke?

Det här är ett bilmärke som har hängt med i över 100 år. Modellen Opel Astra är så väl ansedd att 58 motorjournalister från 22 länder valde fram den till Årets Bil 2016.

Vilket land kommer Opel från?

Opel är en tysk biltillverkare.

Var kan jag köpa Opel i Sverige?

Du kan köpa Opel från många bilhandlare i Sverige, inte minst Moberg Bil. Hos oss hittar du ett begagnat-sortiment som håller jämn och hög standard. Både vad gäller utseende och funktion.

Inga fordon kunde hittas
2014
Delbetala från 1.394 kr/mån
Opel Zafira
Opel Zafira Tourer 2.0 CDTI 130hk Business Pano 7-sits Drag
18 819 mil
Diesel
Manuell
104.900 kr
2019
Delbetala från 2.257 kr/mån
Opel Combo
Opel Combo 1.5 130hk Premium pack V-inrett Värmare MOMS
6 377 mil
Diesel
Automat
169.900 kr
135.920 kr ex. moms
2019
Delbetala från 2.230 kr/mån
Opel Combo
Opel Combo Cargo 1.5 130hk Business Pack V-inrett Värmare MOMS
7 306 mil
Diesel
Automat
167.900 kr
134.320 kr ex. moms
2019
Delbetala från 2.257 kr/mån
Opel Combo
Opel Combo Cargo 1.5 130hk Premium pack V-inrett Värmare MOMS
5 197 mil
Diesel
Automat
169.900 kr
135.920 kr ex. moms
2022
Delbetala från 2.855 kr/mån
Opel Mokka
Opel Mokka 1.2 Turbo 130hk GS Line+ Cockpit B-Kamera Carplay MOMS
4 196 mil
Bensin
Manuell
214.900 kr
171.920 kr ex. moms

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.