Begagnad bil från Nissan

Nissan

Hitta rätt Nissan för dig i vårt utbud av nya och begagnade bilar. Den här japanska biltillverkarens fordon har mycket att ge även med några år i backspegeln. När du köper en begagnad Nissan från oss erbjuder vi hemkörning till hela Sverige. Köpet kan göras digitalt, men du är också välkommen på provkörning om det passar dig.

Därför ska du köpa en begagnad Nissan

Den här japanska biltillverkaren erbjuder något för varje bilförare – från crossover och halvkombi till SUV. En populär SUV är Qashqai, som även är eftertraktad som begagnad.

Om du är på jakt efter en elbil är det bra att kontrollera batteriets skick. På många bilar är det krångligt, men inte på Nissans omtyckta modell Leaf. Allt du behöver göra är att starta bilen och titta på batterimätaren. Den visar hur laddat batteriet är just nu, men mer intressant för dig som köpare är hur många segment som finns kvar på skalan som markerar batteriets kapacitet. Ju fler av de 12 segmenten som finns kvar, desto bättre skick är batteriet i.

Köp Nissan till rätt pris med Moberg Bil

Moberg Bil vill göra det roligt att köpa bil innan, under och efter att papper skrivs på. För att uppnå det är det viktigt att erbjuda Nissan-bilar av god kvalitet – så att du får körglädjen du längtar efter (utan otrevliga överraskningar). Det är också viktigt att du får rätt bil till rätt pris, så att du fortsätter vara nöjd med din affär även i efterhand.

För att säkra kvaliteten på våra begagnade bilar inspekteras de noggrant av vår certifierade fordonsverkstad. Här noteras och åtgärdas allt in i minsta detalj. Både utseende och funktion ska hålla god nivå. För att få en ännu mer heltäckande bild av bilarna testkör vi dem alltid innan försäljning.

Som en extra trygghet får du alltid garanti när du köper bil hos oss. Den här grundläggande garantin kan i de flesta fall förlängas vid önskemål. Längden på garantin styrs av faktorer som bilens ålder och milantal.

Begagnad Nissan – hemleverans till hela Sverige

Titta på utbudet vi har här på nätet av bilar från Nissan. När du hittar en begagnad Nissanbil som du skulle vilja se och provköra i verkligheten, boka en tid för det i Göteborg.

Det går också utmärkt att köpa bilen online om du inte kan eller vill ta dig till oss. Du kan då beställa en bil online, vilket innebär att vi reserverar den så att ingen annan kan köpa den. Inom kort hör vi av oss för att diskutera finansiering med dig. Slutgiltigt köpeavtal kan skrivas på digitalt. Vi erbjuder hemkörning av din Nissan till hela Sverige.

FAQ

Vilket land kommer Nissan från?

Det är en japansk biltillverkare. Förr såldes deras små personbilar under namnet Datsun internationellt, medan lastbilar och liknande såldes som Nissan. Namnet är en sammansättning av det tidigare namnet Nihon Sangyo, som företaget döptes till vid starten 1928.

Har Nissan hybridbilar?

Ja, inte minst deras mildhybrider. De här bilarna har en bensinmotor som arbetar med stöd av ett litiumbatteri för att driva hjulen. Batteriet laddas i samband med körning, då rörelseenergi omvandlas och lagras i batteriet. Det här kan ses som ett behändigt sätt att gå över till eldrift, eftersom du som förare framförallt märker skillnad i form av bekvämare körning och lägre förbrukning.

Inga fordon kunde hittas
2018
Delbetala från 2.390 kr/mån
Nissan NV300
Nissan NV300 1.6 dCi 125hk L2 Värmare B-kamera Navi Drag
9 174 mil
Diesel
Manuell
179.900 kr
2016
Delbetala från 1.925 kr/mån
Nissan X-Trail
Nissan X-Trail 1.6 dCi 4x4 130hk Tekna Pano 360-kamera Skinn
12 876 mil
Diesel
Manuell
144.900 kr

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.