Begagnad Mini Cooper: En smart investering för bilentusiaster

Begagnad Mini Cooper

Mini Cooper är bilmodellen som har blivit synonym med charm, körglädje och brittisk design. Trots att modellen ursprungligen lanserades på 1960-talet så har Mini Cooper genomgått flera förändringar och trots det behållit sin ikoniska status. För dig som funderar på att köpa en begagnad Mini Cooper, erbjuder Moberg Bil ett brett utbud av modeller som kombinerar stil, prestanda och hållbarhet.

Mini Cooper: En bil med karaktär och prestanda

Mini Cooper är känd för sin distinkta design, som kombinerar klassiska linjer med modern teknik. Bilen är kompakt, vilket gör den idealisk för stadskörning, samtidigt som den erbjuder överraskande mycket utrymme i interiören. Motoralternativen varierar från effektiva basmodeller till kraftfulla John Cooper Works-utgåvor, vilket säkerställer att det finns en Mini för varje målgrupp.

Trots sin retrocharm är Mini Cooper utrustad med modern teknik. Från avancerade säkerhetssystem till högkvalitativa underhållningssystem, erbjuder dessa bilar en balans mellan nöje och praktisk funktionalitet.

Fördelarna med att köpa en begagnad Mini Cooper

Att köpa en begagnad Mini Cooper är ett ekonomiskt smart drag. Du får tillgång till en premiumbil till en bråkdel av nypriset, och eftersom Mini Cooper är känd för sin långlivade kvalitet, kan du förvänta dig många år av problemfri körning.

Mini Coopers håller sitt värde väl över tid, tack vare deras efterfrågan och varaktiga popularitet. Detta innebär att din investering inte bara ger dig en fantastisk körupplevelse utan också ett stabilt framtida återförsäljningsvärde.

Varför välja Moberg Bil för din begagnade Mini Cooper?

På Moberg Bil är vi experter på begagnade bilar. Vi inspekterar noggrant varje bil för att säkerställa dess kvalitet och tillförlitlighet.

Vi har ett brett utbud av begagnade Mini Coopers, från basmodeller till lyxigare varianter med automatväxel. Oavsett din budget eller preferenser, har vi en bil som passar dina behov.

Att välja en begagnad Mini Cooper från Moberg Bil innebär att du investerar i en bil som kombinerar stil, prestanda och hållbarhet. Med vårt engagemang för kvalitet och kundservice, är vi här för att göra din bilköpsupplevelse minnesvärd och givande. Besök vår landningssida idag för att utforska vårt utbud och ta ett steg närmare att äga en tidlös klassiker.

Inga fordon kunde hittas
2023
Delbetala från 4.117 kr/mån
Mini Cooper
Mini Cooper S 178hk Experience B-kamera Keyless Navi
1 410 mil
Bensin
Automat
309.900 kr
2019
Delbetala från 2.257 kr/mån
Mini Cooper
MINI Cooper 136hk Essential Pepper II PDC Keyless start
4 529 mil
Bensin
Manuell
169.900 kr
2011
Delbetala från 1.593 kr/mån
Mini Cooper
MINI Cooper S 184hk John Cooper Works Pano H/K Skinn Navi
14 875 mil
Bensin
Manuell
119.900 kr
2021
Delbetala från 4.250 kr/mån
Mini Countryman
Mini Cooper Countryman SE ALL4 224hk Salt II Skinn LEASBAR
4 995 mil
Laddhybrid
Automat
319.900 kr
255.920 kr ex. moms
2020
Delbetala från 4.117 kr/mån
Mini Countryman
MINI Cooper SE ALL4 Countryman 224hk Salt II PDC Navi LEASBAR
2 752 mil
Laddhybrid
Automat
309.900 kr
247.920 kr ex. moms

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.