Begagnade bilar från Lexus

Begagnad Lexus

Hitta din begagnade bil från Lexus hos oss. Upplev en bilaffär som du blir nöjd med både idag och på sikt! När du köper begagnat hos oss kan du räkna med ett fordon som har fått en noggrann genomgång och uppfräschning hos en certifierad fordonsverkstad. Dessutom är det lika lätt att genomföra ditt köp på plats hos oss i Göteborg – som digitalt med hemkörning till hela Sverige.

Därför ska du köpa en begagnad Lexus

Lexus är ett bilmärke med nöjda bilägare, enligt undersökningen AutoIndex där bilmärket har fått toppranking. Det här är Toyotas lyxbilsmärke, som utmärker sig av allt du kan förvänta dig från Toyota, men med lite extra flärd.

Från en begagnad Lexus kan du förvänta dig en driftsäker och komfortabel bil, till en kraftigt reducerad prislapp jämfört med nybilspris. Som för alla andra bilmärken sjunker en Lexus kraftigt i värde under de första åren – vilket gynnar dig som köper begagnat.

Hos oss kan du räkna med att alla begagnade bilar håller hög standard vad gäller funktion och utseende. Vi är måna om att det ska vara kul att köpa bil. Innan, under och efter affär. Det bästa sättet att leverera på det löftet är en noggrann genomgång i vår certifierade fordonsverkstad innan försäljning, för att få en komplett bild av bilens skick och åtgärda det som behövs. Hos oss har du också en garanti på bilen, som i de flesta fall kan förlängas. Att vi är måna om våra kunder märks inte minst på de övervägande positiva recensioner vi får.

Lexus-bilar med hemleverans till hela Sverige

Oavsett om du vill köpa bilen digitalt eller på plats i Göteborg kan du räkna med god service från vår sida.

Om du väljer den digitala vägen kan vi erbjuda extra bilder och hemleverans till hela Sverige. Första steget när du har hittat en bil hos oss är att lägga en beställning. Det som händer är att bilen ”låses” så att ingen annan kan köpa den innan vi har ringt upp dig för att diskutera hur du vill gå vidare. Om du slutligen vill köpa bilen skriver du på ett digitalt köpeavtal för att avsluta affären.

Kommer du hellre förbi oss på Hisingen i Göteborg för visning och provkörning går det också utmärkt. Vi rekommenderar att boka en tid med oss i förväg, för att få ett så smidigt besök som möjligt.

FAQ

Varför köpa Lexus?

En bra anledning är att de som redan äger bilarna är nöjda med dem. Det visar inte minst bilmärkets förstaplats i undersökningen AutoIndex.

Vilken modell från Lexus passar mig?

Vilken modell från Lexus som passar dig beror på vad som är viktigt för dig. Till exempel bagageutrymme, smidighet vid parkering, drivmedel eller en särskild teknisk funktion. Lexus erbjuder både små nätta och stora maffiga modeller. Behöver du hjälp att hitta rätt är du varmt välkommen att höra av dig.

Var kan jag köpa en bil från Lexus i Sverige?

Du kan köpa Lexus från flera bilhandlare i Sverige. Inte minst hos oss på Moberg Bil i Göteborg, med hemleverans till hela landet.

Inga fordon kunde hittas
2021
Delbetala från 4.117 kr/mån
Lexus UX
Lexus UX 300e 204hk Executive Premium Skinn Carplay MOMS
4 541 mil
El
Automat
309.900 kr
247.920 kr ex. moms

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.