Begagnade bilar från Kia

Här finns nya och begagnade bilar från Kia till salu. Om du är ute efter ett stabilt fordon med låg bränsleförbrukning och fina tekniska lösningar, då är deras bilar rätt för dig. De erbjuder kompakta alternativ för soloföraren och stora bilar för barnfamiljen.

När du väljer Moberg Bil kan du räkna med god kvalitet och att alltid få rätt bil till rätt pris. Med oss kan du köpa din begagnade Kia digitalt med hemkörning till hela Sverige – eller på plats i Göteborg.

Därför ska du köpa en begagnad Kia

Den här sydkoreanska biltillverkaren välkomnas in i allt fler svenska garage – inte minst i samband med att eldrift blir allt större. Förr uppskattades Kia framförallt som ett prisvärt alternativ. På senare år har de fått allt högre premiumkänsla och ligger långt fram vad gäller tekniska lösningar.

Från deras bilar kan du generellt förvänta dig god kvalitet, låg bränsleförbrukning och effektiva motorer. Tillverkaren håller fortfarande den prisvärda flaggan i topp – inte minst när du köper en begagnad Kia.

Begagnade Kia-bilar i Göteborg – hemleverans till hela Sverige

När du köper en ny eller begagnad Kiabil från oss kan du räkna med rätt bil till rätt pris. För att kunna sätta rätt pris på de begagnade fordonen gör vi alltid en testkörning och en noggrann kontroll i vår certifierade fordonsverkstad. Här åtgärdas också alla fel innan försäljning. Moberg Bil står för en genomgående god kvalitetsnivå på det vi säljer.

Börja med att titta på våra bilar här på webbplatsen. Sedan kan du boka en begagnad Kia-bil du vill provköra och se i verkligheten på plats i Göteborg. Om du vill går det lika bra att köpa din Kia online. Vi erbjuder hemkörning till hela Sverige.

När du lägger en beställning online innebär det i praktiken att vi ”låser bilen” så att ingen annan kan köpa den. Sedan kommer vi höra av oss för att diskutera finansiering med dig. Därefter kan du, om du vill, skriva på köpeavtalet online för att avsluta köpet.

Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor om enskilda bilar eller hur saker fungerar. För det ska vara kul att köpa bil – innan, under och efter transaktion!

FAQ

Vilken modell från Kia är bäst?

Olika modeller passar olika personer. Oavsett om du är ute efter en liten eller stor bil har Kia något för dig. Många svenskar landar i att det bästa valet för dem är Ceed. När Teknikens värld jämförde kombimodeller 2019 vann Ceed SW GT Line bäst i test. I samma test kom Optima SW Plug-In Hybrid på andraplats. Ytterligare exempel på omtyckta modeller är SUV:arna Sportage och Niro.

Vilket land kommer Kia från?

Kia kommer från Sydkorea. Starten var en liten fabrik i Seoul som gjorde cykeldelar för hand på 1940-talet. Biltillverkarens namn kommer från de kinesiska tecknen "ki" som står för framåtskridande eller uppåtgående och "a" som står för Asien. Idag är biltillverkaren en del av fordonskoncernen Hyundai-Kia Automotive Group.

Inga fordon kunde hittas
KIA XCeed 1.4 T-GDi 140hk Keyless Navi Drag B-kamera Värmare
Beg, 2020
3 233 mil
140 hk
224.900 kr
Delbetala från 2.858 kr / mån
KIA e-Soul Long Range 64 kWh 204hk Advanced Plus H/K Navi
Beg, 2020
11 592 mil
204 hk
299.900 kr
Delbetala från 3.811 kr / mån
KIA Soul EV 110hk 27kWh Keyless Navi Backkamera
Beg, 2015
11 608 mil
110 hk
154.900 kr
Delbetala från 1.968 kr / mån
X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.