Din återförsäljare av begagnade lätta lastbilar från Iveco

Därför ska du välja en lastbil från Iveco

Hos oss på Moberg Bil i Göteborg hittar du begagnade lastbilar och andra fordon från Iveco i gott skick. Naturligtvis noggrant testade och provkörda – med garanti och förmånlig försäkringslösning.

Iveco grundades 1975 när fem företag från Italien, Frankrike och Tyskland krokade arm för att bli världsledande på vägtransporter. Idag är Iveco kända för att tillverka prisvärda lastbilar, skåpbilar och bussar.

Vanliga frågor om att köpa en begagnad lastbil

Vad kan jag förvänta mig av en begagnad lätt lastbil från Iveco?

Iveco vill att deras fordon ska bidra till ekonomisk framgång för företagen som använder dem. Med många modeller för olika syften kan de mycket riktigt bli en tillgång vid transporter av olika slag.

Vi på Moberg Bil säljer endast lastbilar som håller en god nivå vad gäller skick och säkerhet. När du köper en begagnad Iveco från oss kan du räkna med att den har genomgått en noggrann kontroll och är provkörd av våra tekniker.

Provkör ni alla lastbilar som tas in?

Vi provkör alla lastbilar som vi säljer, som ett komplement till verkstadens kontroll. Under körning går det att upptäcka eventuella fel för att notera eller åtgärda dem. På så sätt vet du vilken lastbil du köper.

Hur fungerar garantin för en begagnad lastbil/truck från Iveco?

Hos oss ingår alltid en grundläggande garantiperiod. Längden på den garantiperioden avgörs bland annat av fordonets ålder och hur många mil det har gått. I många fall kan perioden förlängas till 36 månader. Läs allt om upplägget för våra garantier.

Är alla era fordon kontrollerade?

Ja, alla fordon är kontrollerade av vår certifierade fordonsverkstad enligt över 50 kontrollpunkter.

För att fordonen ska få säljas hos oss ska de hålla en hög standard vad gäller skick och funktion.

Som en extra trygghet får du en kostnadsfri försäkring med Trygg-Hansa som gäller under de första två veckorna med den nya lastbilen.

Vilka Iveco-modeller har ni i lager?

Vårt urval skiftar över tid, men vi har oftast ett varierat sortiment av modeller från Iveco tillgängliga. Till exempel Iveco-skåpbilen Daily, som bjuder på härlig körupplevelse och god arbetsmiljö för föraren. Men vi säljer olika sorters lätta lastbilar, skåpbilar, bussar och andra fordon.

Hur går köpet av en begagnad lastbil från Iveco till?

Allt börjar med att du hittar en lastbil eller ett annat fordon som du gillar här på webben. Som nästa steg kan du antingen höra av dig till oss för att boka visning och provkörning på plats i Göteborg – eller lägga en beställning utan bindning online.

Beställningen innebär i praktiken att vi ”låser” bilen så att ingen annan köper den, och att en säljare kommer ringa upp dig för att diskutera handpenning, finansiering och leveransdatum. Vi gör nämligen hemkörning av bilarna till hela Sverige, så du kan använda oss som Iveco-återförsäljare oavsett var du finns i landet.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Av alla återförsäljare, varför ska jag köpa min Iveco från Moberg Bil?

Moberg Bil är den enkla och smidiga bilhandlaren, med smarta lösningar som gör det möjligt för dig att göra mycket digitalt – och har personlig service tillgänglig när du vill ha den.

Vi strävar efter att göra det tryggt och roligt att köpa bil. Oavsett om det är till företaget eller privat. Bilköpet som upplevelse blir så mycket bättre när den begagnade lastbilen möter dina förväntningar. Därför är vi raka i dialogen och hjälper dig att hitta rätt bil till rätt pris.

Boka en tid för visning och provkörning av en lastbil eller annat fordon. Du kan även beställa bilen bindningsfritt direkt på webben, så hör vi av oss.

Inga fordon kunde hittas
X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.