Begagnade bilar från Honda

Begagnad Honda

Hitta en liten eller stor begagnad bil från Honda hos oss – köp den med hemleverans till hela Sverige eller på plats i Göteborg. Du får alltid personlig service med svar på alla dina frågor om våra Hondabilar i lager. Tack vare noggrann genomgång av vår certifierade bilverkstad kan du räkna med att våra begagnade bilar håller god standard. Både vad gäller utseende och funktion.

Därför ska du köpa en begagnad Honda

Honda är den japanska biltillverkaren som skapar rimliga fordon med ordentlig körglädje. Inte minst tack vare väldimensionerade motorer i kombination med lång livslängd. Honda som bilmärke passar med andra ord både dig som mest är ute efter en vettig lösning för att ta dig från a till b – och för dig som tycker att själva körningen är målet.

Missa inte deras småbilar, SUV:ar och sportbilar. Till särskilt omtyckta modeller hör Accord och Civic. Båda är mycket omtyckta bilmodeller som kommer trumfa dina förväntningar. Du kan få dem till ett särskilt bra pris när du väljer begagnat.

Från oss kan du alltid räkna med hög funktion och välbevarat utseende på begagnade fordon. Vi testkör och går igenom alla bilar i vår certifierade verkstad innan försäljning.

Begagnade Honda-bilar i Göteborg – hemleverans till hela Sverige

Du kan köpa din begagnade Honda på det traditionella sättet på plats i Göteborg – eller över nätet med hemleverans. Vi är vana att jobba på båda vis. Därför kan även du som handlar över nätet räkna med en tydlig process där du har koll på vad som sker i varje steg. Inte minst genom tydlig dialog, upparbetade digitala lösningar och extra bilder på fordonen.

Börja med att beställa bilen du är intresserad av här på webbplatsen. Beställningen betyder i praktiken bara att bilen ”låses” och inte kan köpas av någon annan. Nästa steg är att vi hör av oss för att diskutera finansiering och du får möjlighet att ställa frågor om fordonet. Först i steget därefter skriver du på ett bindande köpeavtal, vilket också kan göras digitalt. Bilen levereras sedan hem till dig.

Om du hellre kommer förbi oss på Hisingen i Göteborg för att titta på och provköra en Honda rekommenderar vi att boka en tid med oss i förväg. På så sätt kan vi ge dig så bra service som möjligt.

FAQ

Är Hondas bilar bra?

Bilar från Honda är bra på så sätt att de generellt är pålitliga och trevliga att köra. I och med att deras fordon överlag har lång livslängd är det här bilmärket ett bra alternativ när du köper begagnat. När du väljer oss kan du dessutom få ett välbevarat fordon till ett bra pris.

Var kommer Honda från?

Honda kommer från Japan. Bilmärket grundades av Soichiro Honda, som redan i unga år var fascinerad av maskiner och hjälpte till i pappans cykelverkstad. När han lanserade en cykel med generatormotor under efterkrigstiden var hans problem att möta den stora efterfrågan som uppkom. Den första bilen kom på 1960-talet.

Inga fordon kunde hittas
2015
Delbetala från 2.390 kr/mån
Honda CR-V
Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160hk 4WD Elegance B-kamera
11 547 mil
Diesel
Manuell
179.900 kr
2019
Delbetala från 2.523 kr/mån
Honda Civic
Honda Civic 1.0 126hk Elegance B-kamera Drag Navi
6 473 mil
Bensin
Manuell
189.900 kr

Fordonsmärken

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.