Begagnade bilar från Dodge

Hitta din begagnade Dodge hos oss på Moberg Bil, för en bilaffär du är lika nöjd med om några år som dagen du skrev på pappren.

När du väljer Moberg Bil kan du också räkna med en välfungerande och välbevarad bil när du köper begagnat. Detta tack vare vår noggranna genomgång i vår certifierade fordonsverkstad, som också ger fordonen ett lyft innan försäljning om det behövs.

Med smidiga digitala lösningar, omtänksam kommunikation och hemleverans av din Dodge till hela Sverige spelar det ingen roll var du bor.

Därför ska du köpa en begagnad Dodge

Dodge levererar USA-känsla i kombination med klassisk körglädje. Bilar från Dodge utstrålar kraft, avancerad teknologi och det där lilla extra vad gäller körglädje. Med ikoniska modeller som Charger, Challenger och Durango har deras fordon hittat en självklar plats i många garage.

Dodge förknippas av många med amerikanska muskelbilar när de är som bäst. Så om du vill få din egen bit av USA i varje körtur är detta ett bra val. Till exempel med en större pickup som packar attityd, mastig motor och tuff känsla.

Dodge erbjuder dock inte enbart attityd. Deras fordon har både hög prestanda och fina tekniska detaljer. Det här är trots allt något av ett kultbilmärke, med en trogen skara kunder som aldrig skulle kunna tänka sig en annan biltillverkare. Om du också har fastnat för Dodge bilar är begagnat ett bra sätt att undvika att betala nybilspriser.

Begagnade Dodge-bilar – hemleverans till hela Sverige

Hos oss hittar du en begagnad Dodge med bibehållen hög funktion och utseende – till rätt pris. Du kan räkna med att sortimentet håller en god standard. Det säkrar vår certifierade fordonsverkstad. Här bli varje fordon noggrant igenomgånget innan försäljning.

Du kan köpa din Dodge lika smidigt på nätet som på plats i Göteborg. När du har hittat en bil du gillar lägger du helt enkelt en beställning, vilket egentligen bara innebär att bilen inte kan köpas av någon annan. Det innebär också att vi kommer höra av oss för att diskutera nästa steg, inte minst finansiering. Steget därefter, om du vill köpa bilen, är att skriva på ett digitalt köpeavtal. Vi erbjuder hemleverans av din Dodge till hela Sverige.

Föredrar du att komma till oss för en visning och provkörning av bilen rekommenderar vi att du bokar en tid i förväg, så att vi kan se till att ha allt redo när du dyker upp. På så sätt kan vi ge dig så bra service som möjligt. Om du kommer på provkörning kan vi också hantera dialog och köpprocess på plats.

FAQ

Är Dodge amerikanskt?

Ja, Dodge är en amerikansk biltillverkare som grundades 1914 av två bröder.

Var kan jag köpa Dodge i Sverige?

Du kan hitta en begagnad Dodge hos olika bilhandlare runt om i Sverige. Inte minst hos oss på Moberg Bil, där du kan räkna med en hög nivå vad gäller fordonets utseende och funktion.

Inga fordon kunde hittas
Dodge RAM 1500 5.7 4WD 401hk Laramie Drag MOMS
Beg, 2018
24 278 mil
401 hk
309.900 kr
247.920 kr ex. moms
Delbetala från 4.075 kr / mån
X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.