Bilar från Citroën

Franska Citroën (eller Citroen som många stavar det) har skapat bilar efter den vanliga bilförarens behov sedan lång tid tillbaka. Med modeller som Berlingo, C3 och C4 har tillverkaren hittat hem till många svenska garage och uppfarter. Köp din begagnade Citroën från Moberg Bil i Göteborg, för rätt bil till rätt pris. Vi erbjuder leverans till hela Sverige, men du är också varmt välkommen för provkörning hos oss på Hisingen.

Därför ska du köpa en begagnad Citroën

Historiskt har Citroën stått för relativt originella bilar. Än idag har den franska tillverkaren ett välförtjänat rykte om att vara innovativ (även om bilarna har blivit mer konventionella). Bland modellerna finns gott om alternativ för en god affär för dig som ägare. Med Citroën får du fransk design, nyttig teknik och bilar med gott värde som begagnade.

Hos oss kan du känna dig trygg i att du vet vad du kan förvänta dig av din bil. Hela vårt sortiment av begagnade Citroën-bilar håller hög standard vad gäller funktion och utseende. Vi testkör alla bilar och gör en noggrann genomgång i verkstad. På så sätt kan vi ge dig så god information som möjligt om varje begagnade Citroën. Informationen låter oss också erbjuda rätt bil till rätt pris. Givetvis får du även garanti på din bil, som bestäms efter hur gammal bilen är och hur många mil den har gått.

Citroën i Göteborg – med leverans till hela Sverige

Välkommen att provköra och köpa Citroen hos oss på Hisingen i Göteborg – eller digitalt med leverans till hela Sverige.

Vill du besöka oss på plats rekommenderar vi att höra av dig i förväg, så kan vi förbereda för att ge dig effektiv service.

Handlar du digitalt kan du också räkna med god service. Inte minst genom en tydlig process och dialog, välfungerande digitala lösningar och ytterligare bilder och filmer på fordonet du är intresserad av.

När du hittar en bil du fastnar för börjar du med att ”beställa” den på vår webbplats. Det innebär inte att du har köpt bilen. I praktiken leder beställningen bara till att andra inte kan köpa bilen tills vidare.

Nästa steg är att du blir kontaktad av en representant. Ni diskuterar dina frågor kring bilen och finansiering. Om du väljer att gå vidare med köp skriver du sedan köpekontrakt, vilket signeras digitalt. Efter köpet levereras bilen hem till dig.

FAQ

Gör Citroën bra bilar?

En Citroën kan bli en bra bilaffär för dig – inte minst när du köper den begagnad från Moberg Bil. Alla begagnade bilar vi säljer är provkörda och har fått en noggrann genomgång i verkstad. Du kan alltid räkna med att bara betala det marknadsmässiga priset.

Vilket land kommer Citroën från?

Citroën grundades i Frankrike 1919.

Var kan jag köpa nya och begagnade Citroën i Sverige?

Du kan köpa nya och begagnade bilar från Citroën hos återförsäljare och bilhandlare runt om i Göteborg och Sverige. Inte minst hos bilhandlaren Moberg Bil, där du får rätt bil till rätt pris.

Inga fordon kunde hittas
Citroën Jumpy 2.0 BlueHDI 180hk L3 Värmare PDC LEASBAR
Beg, 2020
10 226 mil
177 hk
259.900 kr
207.920 kr ex. moms
Delbetala från 3.302 kr / mån
Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130hk L2 Drag PDC LEASBAR
Beg, 2020
3 235 mil
131 hk
239.900 kr
191.920 kr ex. moms
Delbetala från 3.048 kr / mån
Citroën Ilusion XMK 740 Lång-bädd Markis Solcell Drag Låg Skatt
Beg, 2018
2 284 mil
163 hk
679.900 kr
Delbetala från 8.639 kr / mån
Citroën Berlingo Multispace 1.2 Puretech 110hk Feel B-kamera PDC
Beg, 2019
9 761 mil
110 hk
197.900 kr
Delbetala från 2.515 kr / mån
Citroën C4 Picasso 1.6 HDi 115hk Aut B-Kamera Navi Drag
Beg, 2015
8 750 mil
116 hk
124.900 kr
Delbetala från 1.587 kr / mån
X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.