Begagnade bilar i Borås

Genomför ditt nästa bilköp hos på Moberg bil. Vi levererar begagnade bilar i Borås och omnejd.

Att köpa begagnad bil hos Moberg bil är en trygg och säker affär. Alla våra bilar passerar vår certifierade fordonsverkstad. Där provkörs och kontrolleras bilarna noggrant innan de läggs ut för försäljning.

Tack vare vår digitala process är du trygg i att du alltid får rätt hjälp och service under alla steg av affären. När du har hittat bilen du vill ha slutför du enkelt affären online. Därefter ser vi till att den levereras hem till dig.

Brett utbud av begagnade bilar

Hos oss hittar du begagnade bilar för de flesta behov. Oavsett om du letar efter en familjebil med stort bagage eller en sportbil med kraftig motor har vi något för dig. Föredrar du att köra automat eller manuell växel? Inga problem, vi hittar det som passar dig.

Givetvis har vi också flera bilmärken att välja på. Vet du att du till exempel är ute efter en begagnad Toyota, Audi, BMW eller annat bilmärke så kan vi säkert hjälpa dig.

Hemleverans i Borås - Köp begagnad bil

För dig som kund är det enkelt att köpa begagnad bil hos oss. Steg nummer ett innebär vanligtvis att du besöker vår webbutik och tittar runt. Kontakta oss gärna om du har frågor. Vi står redo att hjälpa dig hitta den perfekta bilen för dig.

När du har hittat en bil för dig är det dags att lägga en beställning eller komma på provkörning. Vår bilhall hittar du i Göteborg. Hit är du alltid välkommen för visning och provkörning.

När du sedan har bestämt dig för att köpa en begagnad bil i Borås kan vi leverera bilen hem till dig. Du behöver bara göra en beställning online. Vi lägger undan bilen åt dig så att den är reserverad tills vidare, men du är inte låst vid en affär. När beställningen kommer in till oss tar vi kontakt med dig. Tillsammans kommer vi överens om finansiering och detaljer kring leverans. Sedan skriver vi ett digitalt köpeavtal och vi levererar bilen till dig i Borås.

Begagnad bil av hög kvalitet

Som kund hos Moberg bil kan du känna dig trygg. Alla våra begagnade bilar har kontrollerats i vår certifierade fordonsverkstad. Därför kan du känna dig säker på att alla bilar håller en hög kvalitet.

X Moberg Bil använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda webb­platsen godkänner du användningen av cookies.