Jobba som Servicerådgivare

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper begagnad personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och
verkstad och har i dag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

Servicerådgivaren är en länk mellan kund och mekaniker. Servicerådgivarens arbete ska präglas av hög kvalitet genom att ansvara för mekanikernas arbetsplanering så att mekaniker har rätt förutsättningar och därmed rätt åtgärd vidtas för respektive fordon. Servicerådgivaren ansvarar även för garantiärenden och därmed kontakt med kunder, försäkrings- och garantibolag, så att kundlojaliteten ökar och därmed varumärket Moberg Bil stärks.

Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att varumärket Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kundlojalitet, lönsamhet, och glädje. Din roll är även som Servicerådgivare att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

Vi söker dig som i dag eller tidigare arbetat som Servicerådgivare och som är strukturerad samt gillar allt vad kundkontakt innebär.

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för utvecklingen av vår verkstadsdel så att våra kunder anlitar oss igen.

Är du ambitiös, strukturerad och vill ha personlig utveckling då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag som är den 25 maj. B-körkort är en nödvändighet i denna tjänst.

Skicka det till serviceradgivare@mobergbil.se  Har du frågor kan du kontakta företagets Verkstadschef José Cancino 0761-81 13 54.

Välkommen med din ansökan!Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Skicka därför in din ansökan redan idag med ett kort personligt brev samt bifogat CV.

E-post: serviceradgivare@mobergbil.se

Yrkesroll: Servicerådgivare

Typ av anställning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2020-05-25