Jobba som Marknadsassistent

Vår nuvarande Marknadsassistent går vidare inom företaget till nya utmaningar.

Moberg Bil AB är i en stark tillväxtfas och vi söker därför dig som vill vara med på vår resa att bli det naturliga valet, när man köper begagnad personbil, transportbil eller sportbil. Moberg Bil AB har de senaste åren haft stora framgångar både med sin försäljning och verkstad. Vi har idag kunder och ett stort kontaktnät i Sverige och Europa.

Du kommer som Marknadsassistent att bistå Marknadschef, Inköpare och Fordonssäljare så att fordon kan köpas in och säljas med en god kvalitet till våra kunder. Detta görs genom att du utvecklar goda relationer och samarbete både internt och externt, så att varumärket Moberg Bil stärks. Din uppgift är att vara ett föredöme och aktivt bidra till att Moberg Bil ständigt utvecklas utifrån ledorden kundlojalitet, lönsamhet, och glädje. Din roll är även som Marknadsassistent att genom glädje skapa ambassadörskap hos anställda, kunder och övriga intressenter.

Som Marknadsassistent ansvarar du för kundaktiviteter och att rätt grafisk profil används både internt och externt så att Moberg Bils varumärke stärks (Branding). Marknadsassistentens främsta ansvar är att marknadsföra fordon i företagets samtliga kanaler.

Moberg Bil ser sina anställda som den viktigaste resursen, därför är det viktigt för oss att du trivs och kan utvecklas hos oss. Du har stort ansvar för event och all marknadsföring av Moberg Bil.

Är du ambitiös, strukturerad och vill ha personlig utveckling då skickar du ett CV och ett personligt brev, där du förklarar varför just du ska få denna tjänst. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag som är den 11 maj. B-körkort är en nödvändighet i denna tjänst.
Skicka det till jobb@mobergbil.se. Har du frågor kan du kontakta företagets VD Tobias Moberg 0707-55 25 65.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

Skicka därför in din ansökan redan idag med ett kort personligt brev samt bifogat CV.

E-post: jobb@mobergbil.se

Yrkesroll: Marknadsassistent

Typ av anställning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2020-05-11